Hvordan erstatte en 1990 Mustang tørkepapir

Hvordan erstatte en 1990 Mustang tørkepapir


En 1990 Ford Mustang krever 16-tommers vindusviskerne på begge sider av bilen, og finne erstatning kniver generelt krever ikke besøke en Ford-forhandler. Vindusviskere er mye solgt, ikke bare på reparasjon garasjer og deler butikker, men til enhver forhandler som selger produkter til bilindustrien. Endre Mustang vindusviskerne kan gjøres nesten hvor som helst. Oppgaven er veldig enkelt, og du kan ha de gamle bladene av og de nye på i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Løft førersiden svisker bort fra Mustang frontrute ved å løfte Mustang viskerarmen til en vertikal stilling.

2 Beveger viskerbladenhet slik at den danner en rett vinkel med viskerarmen. Finn og trykk på utløseren. Hvis Mustang viskerarmen er en produsent opprinnelige delen, vil du finne utgivelsen tappen på viskerarmen. Også mange blader har også arelease tappen på montering selv. Finn og angre på at kategorien også.

3 Trekk viskerbladet av viskerarmen. Mustang arm har en J-formet krok. Trekk viskerbladet enheten ut av denne kroken.

4 Monter erstatning viskeren inn i Mustang viskerarmen. The "J" krok vil klinke til skivens senter tilkobling. Du vil sannsynligvis høre en klikkelyd som fane bladets utgivelse klikker på plass. Flytt fane Mustang viskerarmen er tilbake til låst posisjon.

5 Senk førersiden bladet til Mustang frontrute og gjenta denne prosessen på den gjenværende viskerbladet.

Hint

  • Hvis du bor en region som opplever store snøfall, kan det være lurt å vurdere å kjøpe winterized vindusviskerne. Snø kan komme inn i sprekker og åpninger i vanlige viskerbladet forsamlinger og fryse til is. Dette kan skade en viskerbladenhet repareres.