Hvordan erstatte Dodge Ram skivebremser

Du må endre bremsene på Dodge Ram med jevne mellomrom. Det er ingen fast tidsperiode før du må bytte bremser, siden slitasjen er i forhold til hvor mye du bruker dem. Du kan spare penger på jobben ved å endre bremser selv og unngå arbeidskostnader på verksted. Når du endrer bremseklossene, inspisere brake rotors i tillegg til å være sikker på at det ikke er skader på dem, for eksempel grooving på overflaten, fordreining, eller sprukket. Hvis det er noen feil til stede, har rotorene reasfaltert eller erstatte dem.

Bruksanvisning

1 Åpne motorrommet og sug bremsevæske med kalkun Baster før det er på det laveste nivået. Plasser væske i dreneringssumpen. Du må resirkulere den, siden du ikke kan bruke det i master sylinderen. Plasser bremseklosser bak bakhjulene. Hev Ram med bil jack. Plasser en jack stå under lastebilen i nærheten jekkpunktet og heve den til rammen. Fjern lug nuts med lug skiftenøkkel og ta hjulet av lastebil.

2 Skyv bøylen stempelet inn i huset, med skrutrekkeren som en lirke verktøy, før du tar bøylen av hjulet forsamlingen. Løsne boltene på bremsekalippernes hjelp av 3/8-inch hex socket og skralle. Trekk bøylen fra holderen. Skyv bremseklossene ut av bøylen.

3 Skyv den nye bremseklosser i bøylen og plassere den på monteringsholderen. Trekk til festeboltene med hex socket og skralle. Plasser rattet på lastebilen og trekke til mutrene med lug skiftenøkkel. Fjern jekkfoten fra under Dodge Ram. Senker lastebilen til bakken og gjenta prosessen på den andre hjul.

4 Legg bremsevæske til reservoaret som er nødvendig for å bringe den til riktig nivå. Pump bremsepedalen til den er fast til setet bremseklossene på rotorene.

Hint

  • Bruk vernebriller for å hindre skader på øynene.
  • Som bremseklosser slitasje, de skaper støv, som kan inneholde asbestfibre. Unngå å puste inn bremsestøv og vask hendene grundig når du er ferdig med jobben.