Hvordan erstatte den varme kjernen i en Saturn Vue

Erstatte Saturn Vue varmeapparat kjerne kan best igjen i hendene på en ekspert. Kjernen er plassert bak på høyre side dashbordet, og du må deaktivere flere komponenter på dashbordet instrumentpanelet for å få tilgang til kjernen.

Bruksanvisning

Fjerne den gamle kjernen

1 Deaktiver Vue kollisjonspute systemet og koble den negative batterikabelen. Hell av vannet og gjenopprette kjølevæske og klimaanlegget kjøle.

2 Koble sugeledningen og termistor forbindelse fra termisk ekspansjon Valve. Og uttaket og inntaksslangene fra varmeren kjernen. Ta til høyre og venstre endepaneler til instrumentpanelet og døren jamb bytte elektriske forbindelser.

3 Sett girspaken i "nøytral", og deretter fjerne sin hestesko ringen for å få tilgang til og løsne de elektriske koblingene.

4 Koble til eller fjerne alt som er koblet til instrumentpanelet, spesielt på passasjersiden. Dette inkluderer hanskerommet, radio, passasjerkollisjonsputen, alle kanaler, brytere, brakett og holde tilkoblinger, den Brake Control Module og Data Link Controller. Ta av panelet holderen sist.

5 Fjern varmekanalen, varmeapparat kjerne cover, core pipe cover og rør skum segl. Fjern varmeren kjernen ved å ta tak det på slutten stridsvogner.

Installere nye Core

6 Installer en ny varme kjernen og koble røret segl, core dekke og varmeapparat kanal. Spray såpevann på dashbordet sel og kjerne rør åpninger for å hjelpe installasjon.

7 Erstatt og installere alle tilkoblinger og komponenter i instrumentpanelet. Sørg for at du sentrere temperatur knott og justere lufttemperaturen kabelsko med sperrefjær punktet. Bruk en ny tetningsskiven når du kobler sugeslangen til termisk ekspansjon Valve.

8 Påfyll at kjøle- og luftkondisjoneringssystemer. Lad opp kjøle med en R-134a verktøyet. Koble den negative batterikabelen og aktivere kollisjonsputen systemet.

Hint

  • Spray såpevann på omkretsen av kjernen segl og rør foran på dashbordet hvis den varme kjernen pinner mens du fjerner den.