Hvordan erstatte Car Door Seals

Hvordan erstatte Car Door Seals


En del som kan trenge utskifting i løpet av levetiden til en bil eller lastebil, er seglet, eller weather, på dørene. Hvis du legger merke til en økning i trafikkstøyen når windows er stengt eller vannlekkasjer fra regn stormer, er dette et avslørende tegn på at pakningene er slitte. Skifte selene vil ta 1-2 timer å fullføre, og du kan kjøpe disse selene til enhver automotive deler butikken eller en bilforhandler.

Bruksanvisning

1 Åpne bildøren og finn været segl. Dette er en svart gummilist som omgir hele omkretsen av inngangspartiet. Finn sømmen i været segl, som ligger nær bunnen av døren, rundt sentrum.

2 Fast trekk av den ene siden av vær tetning med hånden og arbeidet rundt hele døren, mens du trekker gummilist fra hele interiøret. Grip og trekk hver del av tetningslister som du flytter sammen. Legg merke til hvordan forseglingen passer på metall, fordi det er der den nye pakningen går.

3 Still tetningslister på en flat overflate, og ta hensyn til formen av materialet. Tetningen er tildannet til et bestemt kjøretøy, og vil ha kurver på bestemte steder. Hold forseglingen ved et av hjørnene og skyv tetningslister inn i hjørnet av døren.

4 Bevege seg langs hele omkretsen av døren. Skyv tetningslister i hjørnene som du jobber og sørge for at sømmene stille i bunnen av døren. Skyv kantene av segl bak plastpaneler for å gjøre det passer godt med bladet på en flat skrutrekker.