Hvordan erstatte bremsene foran på en 2005 Toyota 4Runner

Bremseklossene på bilen må skiftes hver 60.000 til 80.000 miles eller så snart du hører dem sliping. Endre bremsene på 2005 Toyota 4Runner er forskjellig fra andre biler. Lastebilen bruker faste kalipere på forhjulene som ikke kan fjernes fra bremseskiven, så du må fjerne og erstatte putene med bøylen fortsatt tilkoblet.

Bruksanvisning

Preparat

1 Fjern to tredeler av bremsevæske fra brake master sylinder i motoren ved hjelp av en sprøyte eller kalkun Baster som aldri har vært brukt til noe annet. Sørg for at du kjenner dine lokale lover for hvordan å kvitte seg med den.

2 Løft fronten av lastebilen, støtte den på bukker og ta forhjulene. Det vil bidra til å løsne lug nuts med dekk jern før du heve bilen.

3 Påfør en aerosol bremserens til hele bremseenheten for å fjerne alt støv; bruke et avløp pan under for å fange rester.

Endre Pads

4 Fjern de små klipp som holder bremseklossene 'øvre og nedre feste pins på plass med nebbtang. Fjern anti-skrangle våren fra bremse-pad plate med de samme tang.

5 Trekk nedre og øvre pins fra bremsekalippernes.

6 Klem ytre bremsekloss mot målepunktet på puten topp og bunn slutter å komprimere stemplene i sine boringer - bruk vice-grep tang for denne oppgaven - og deretter trekke den ytre puten ut av bøylen.

7 Skyv caliper stemplene helt inn sine boringer ved hjelp av vinyl-dekket håndtak av tang eller to skrutrekkere innpakket i tape. Rens av de øvre og nedre kontaktflater i bøylen med en liten børste.

8 Smør baksiden av den nye bremsekloss med høy temperatur fett og koble en anti-tyster mellomlegg til det. Installer den ytre pad i bøylen.

9 Gjenta trinn 3 til 5 for å erstatte den indre bremsekloss i bøylen.

10 Re-installere den øvre og nedre klemmene til caliper; plassere anti-skrangle våren i posisjon før du installerer den nedre stiften. Installer pins 'klippene med tang med klipsene' håndtaket slutter peker bort fra bøylen.

11 Koble hjulene og senk lastebilen etter endring bremsene for begge hjulene. Fyll master-sylinder reservoar med fersk bremsevæske.