Hvordan erstatte bakre skivebremser i en Plymouth Neon

I 1995 ga Plymouth den første Neon. Gjennom hele denne tiden ble Neon selges med enten skive eller trommelbremser bak i bilen. Begge typer bremser gir tilstrekkelig bremsekraft for en liten bil, men skivebremser er lettere å erstatte på egen hånd. Les videre for å lære hvordan.

Bruksanvisning

1 Hev Neon av bakken ved hjelp av en bil jack. Balansere bilen på alle sider for å hindre at den tipper. Hold barn og dyr ut av området mens service på bilen.

2 Ta av bakhjulene og fjern de to pinnebolter som forbinder caliper til styringsgruppen knoke guide. Slå den løse enden av bøylen bort fra styringsgruppen knoke. Skyv bøylen fra undersiden av styringsgruppen knoke og henge den fra den øvre kontroll arm.

3 Lirk påhengs bremsekloss er holdeklipsen over kanten av bøylen og skli ut puten. Skill innenbords bremsekloss fra stempelet ved å trekke låseklemmen fra sin hulrom.

4 Inspisere bøylen for bremsevæsken i eller rundt støvelen da dette kan bety en lekkasje i stempeltetningen. Hvis du oppdager skade eller lekkasje, ta fra hverandre bøylen og erstatte segl og boot. Sjekk caliper pin foringer og erstatte hvis tørt eller skadet.

5 Komprimer stempelet i bøylen ved hjelp av en C-klemme. Trykk den nye innenbords bremseskoen i bøylen ved hjelp av begge tomlene. Sett utenbordsbremseskoen i bøylen gjør at holdeklemmen sitter fast i deprimert. Fjerne den C-klemme.

6 Smør adapter caliper lysbilde distanser ved hjelp av en flerbruks smøremiddel. Senk caliper og bremseskoene over bremse rotoren til caliper nederste kant fanger baksiden av bøylen lysbildet distansen. Snu toppen av bøylen tilbake i monteringsposisjon.

7 Bytt ut caliper pinnebolter og trekk til med en momentnøkkel til 16 fot. Ib Sett hjulene tilbake på og trekke til mutrene med en momentnøkkel til 100 ft. Lb Senk Neon, og deretter sete bremseklossene ved å pumpe bremsepedalen til firmaet.