Hvordan erstatte bakre skivebremser i en Mitsubishi Eclipse

På en Mitsubishi Eclipse erstatte deg de bakre skivebremser akkurat som du gjør bremsene foran, med en liten forskjell. Du må trekke parkeringsbremsekabelen fra hver bakre caliper. Les videre for å lære hvordan å erstatte de bakre skivebremser på Eclipse slik at du vet hva du kan forvente.

Bruksanvisning

1 Sug bremsevæske fra master sylinderen reservoaret. Gjør dette med enten en sprøyte eller suge pistol. Sett bremsevæske til side for å erstatte eventuelle nødvendige bremsevæske etter at du bytter ut den bakre skivebremser.

2 Løft bilen fra bakken ved hjelp av en bil jack. Støtt Eclipse på alle sider for å unngå å falle. Se etter barn eller dyr i området som kan klatre under bilen.

3 Ta av hjulene fra Eclipse ved å løsne hjulmuttere med en momentnøkkel. Sett hjulene til side møte opp for å hindre skade på det.

4 Kople nødbremsen fra inne i bilen. Fjern parkeringsbremsekabelen.

5 Trekk ut caliper lavere pin. Roter bøylen forsamlingen oppover. Fest bøylen forsamlingen med en ledning for å holde det ut av veien.

6 Fjern de ytre shims, bremseklosser og våren klipp fra caliper støtte. Skyv stempelet ned og inn i caliper boringen. Smør kontaktflater som glir eller roterer med silikonbasert glidemiddel.

7 Skift ut bremseklosser, shims og fjærklemmer med nye og fest dem til caliper støtte. Legg bøylen på bremseklossene og installere den nedre tappen, og pass på å stramme den ordentlig. Bytt ut hjulene og senke bilen.