Hvordan erstatte bakre skivebremser i en Lincoln Navigator

Lincoln Navigators er tilgjengelig med to typer bakbremser; platen og tromme. Skivebremser er stadig mer populært på grunn av sin effektive bremsekraft. Hvis Lincoln Navigator har skivebremser, les videre for å lære hvordan å erstatte dem når det trengs.

Bruksanvisning

1 Løft bilen opp fra bakken ved hjelp av en bil jack. Sørg for å jevnt støtte kjøretøyet på alle sider. Hold barn og dyr borte fra kjøretøyet for å hindre skade bør den kollapse.

2 Fjern hjulene fra navigatoren. Bruk en momentnøkkel til å løsne slepe nøtter. Sett hjulet på bakken møte opp for å unngå riper.

3 Ta bremsekalippernes utenfor bakre navet ved å løsne caliper festeboltene, men ikke koble bremseslangen.

4 Tørk av alle deler av caliper og sin støtte montering. Bruk en lofri klut og brems renere, og pass på å få inn mellom områder som berører hverandre når caliper lysbilder.

5 Bytt bremseklossene og anti-rangle klipp med nye og sørg for å stille dem opp med skivebrems caliper støttebrakett. Hook opp de bakre skive bremsekalipere med den bakre støttebrakett. Pumpe luften ut av bremsene.

6 Skrubb hjulnav monteringsområdet med lofri klut og brems renere. Sett Navigator hjulene igjen.

7 Senk Navigator inntil vekten hviler litt på forhjulene. Trekk til hjulmutrene til 83 til 112 fot. Ib med en momentnøkkel. Senke bilen helt og sjekk bremsene for effektiv drift.

Hint

  • Støv som inneholder asbest skjemaer på bremsedeler med regelmessig bruk. Spray de gamle bremsedeler med en fin tåke av vann og tørk av med en klut før du erstatte med nye deler. Dette vil hindre at asbest kommer inn i luften og lungene og forårsake legemsbeskadigelse.