Hvordan erstatte ATV Mud dekk

Hvordan erstatte ATV Mud dekk


Siden du leser dette, vil vi anta to ting: Du ønsker å endre ATV dekk, og du er en gjør-det-yourselfer som er villig til å få hendene skitne. Endre ATV dekk er ikke lett. Det er en bit av innflytelse og oppfinnsomhet involvert, men på slutten av dagen mye albue fett bidrar til å få jobben gjort.

Bruksanvisning

1 Fjern hjulene fra ATV. Lå et hjul på sin side i et åpent område og fjerne ventilen fra ventilspindelen, ved hjelp av ventilverktøyet. Dette vil tillate all luft å flykte fra det gamle dekket og gjøre fjerning mye enklere.

2 Bryte forseglingen, noen ganger kalt clincher av dekket. Dekkets har en ledning vulst som sitter på kanten av felgen og danner en lufttett forsegling. Noen ganger bryte denne forseglingen er like enkelt som å trykke på utsiden av dekk; Andre ganger er det en spak på utsiden av felgen som må vippes for å frigjøre dekket.

3 Sett en av dekk strykejern mellom kanten på hjul og dekk. Trekk fra dekk, utnytte kanten av dekket opp og over kanten. Noen ganger er dette best oppnås ved å sette inn to dekk strykejern ca 8 inches fra hverandre og dra bort fra dekket. Når dekk leppe begynner å komme ut, kjøres et dekk jern resten av veien rundt kanten for å løsne den ene side av dekket. Gjenta fremgangsmåten for den andre dekk leppe.

4 Smør innsiden av dekket leppe og felgen med smøremidlet. Krok del av dekket rundt kanten og deretter utnytte den annen del av dekket opp på felgen ved å hekte et dekk jern under dekket og trekker mot felgen. Bruk en andre dekk jern for å hjelpe. Når du har snudd den ene siden av dekket på felgen, gjenta prosessen med den andre siden.

5 Ved hjelp av klimakompressor, raskt fylle dekket med luft og skape et segl eller «clinch». Hvis dekkene er utstyrt med clincher spaken, snu det nå. Gjenta trinn 1-4 tre ganger og deretter installere hjulene på ATV.

Hint

  • Vurder å bruke en profesjonell dekk butikk, som kan endre dine dekk i omtrent en halv time for en symbolsk sum.
  • Vær ekstremt forsiktig mens nysgjerrige dekkene på eller av felgene. Det er nok oppdemmet kraften bak en spak til å forårsake alvorlig fysisk skade hvis det glipper fra hånden.