Hvordan erstatte 2007 Honda Accord skivebremser

Hvordan erstatte 2007 Honda Accord skivebremser


På 2007 Honda Accord, foran og bak bremser er skivebremser som create stopper kraft gjennom friksjon. Når bremseklossene går dårlig, vil du være å høre en pipende eller hvesende lyd, som varsler deg om at en endring-out er nødvendig. Som en generell regel, kan bremsene foran kreve erstatning oftere, siden de står for omtrent 70 prosent av den samlede bremsekraft.

Bruksanvisning

1 Jekk opp enden av kjøretøyet hvor du kommer til å endre bremsene og hvile bilen på bukker. Fjern lug nuts på dekk ved hjelp av et dekk jern. Ta av dekk og legg til side. Drenere en liten mengde av bremsevæsken ut av reservoaret for hovedsylinderen for å hindre at væske renner over.

2 Seat stempelet inn bolten ved å trekke i bremsekalipere bakfra. Fjern de to caliper-monteringsbolter med en pipenøkkel. Ta av caliper montering og sving den oppover. Midlertidig feste den til spankulere med en del av ledningen, men tillater ikke bremsevæske linjen til å løsne.

3 Fjern den ytre bremsekloss og mellomlegg, etterfulgt av den indre bremsekloss og shims. Ved hjelp av en tang, fjerne anti-tyster shims, fjærer, pad-slitasjeindikatorer og pad-støtteplater.

4 Inspiser rotorer, calipers og stempler for skader. Påfør anti-tyster forbindelse til pads og installere mellomlegg. Monter de nye bremseklossene inn holdeklemmene som starter med den indre bremsekloss først. Installer mellomlegg og anti-tyster fjærer. Reposisjonere bøylen over rotoren med en C-klemme ved lett å skyve inn i boringen. Installer caliper-festeboltene ved å stramme til 25 ft-lbs. med en momentnøkkel.

5 Sett dekket tilbake på bilen og trekke til mutrene ned med et dekk jern. Senk bilen fra bukker. Gjenta prosessen på den motsatte side av kjøretøyet. Hvis du bytter ut alle fire bremseklosser, gjenta prosessen på den andre halvdelen av bilen også. Når bremseklossene er endret, fylle systemet med bremsevæske. Pump bremsepedalen flere ganger før du starter bilen for å sikre at putene sitter og luft er ute av linjene.

Hint

  • Bytt bremseklosser som et sett (begge forhjulene eller begge bakhjulene samtidig). Det er ikke alltid nødvendig å erstatte de bakre bremseklossene på samme tid som de fremre bremsene siden det meste av den bremsekraft kommer fra de fremre bremsene og de slites ut mer ofte som en konsekvens.
  • Ikke la bremseklossene for å komme i kontakt med fett eller olje.