Hvordan erstatte 2000 Chevy Pick Up Seat Belt?

Chevrolet sluppet to pickup-modeller i 2000: Silverado og S-10. Begge kjøretøyene kjennetegnet lave tilbake bøtte seter og tre-punkts sikkerhetsbelter. Hvis det er noen tegn på skade, eller hvis bilen har vært i en kollisjon, erstatte setebelter umiddelbart. Du trenger ikke avanserte mekaniske ferdigheter til å fullføre prosessen.

Bruksanvisning

1 Fjern den nedre monteringsbolt av setebeltet ved hjelp av en 3/8 pipenøkkel. Dette festet og bolt ligger på gulvet i lastebilen.

2 Fjern den øvre mount bolt av setebeltet med pipenøkkel. Avhengig av modell, må du kanskje fjerne ankerplata dekselet. Bruk en flat skrutrekker til å lirke ankerplaten dekke av den øvre mount bolt.

3 Fjern bolten fra bilbelte-retractor enhet. Fjern retractor enhet og setebelte fra setet og sted til side.

4 Monter og stram til nye bilbelte-retractor enheten til side trim av kjøretøyet ved hjelp av en 3/8 pipenøkkel. Stram den nye sikkerhetsbelte øvre mount bolten til øvre forankringsplaten. Sett på ankerplaten dekselet hvis man ble fjernet.

5 Trekk til den nedre monteringsbolt av den nye sikkerhetsbeltet inn i den nedre forankringsplate på gulvet.

Hint

  • Disse instruksjonene kan variere litt avhengig av merke og modell av bilen. Les utskifting setebelte instruksjoner nøye før installasjon.