Hvordan erstatte 1998 Honda Accord Bremser

Hvordan erstatte 1998 Honda Accord Bremser


Bremser er en av de viktigste sikkerhetsfunksjonene på en hvilken som helst bil. Bremsene på 1998 Honda Accord bruke klosser klemmer rotorene og stoppe bilen med friksjon. Over tid vil disse bremseklossene slites ned og bremsing vil bli vanskeligere. Når du hører bremsene begynner å hyle eller male når du trykker ned på bremsepedalen, eller når bremsene ikke lenger virker så forståelsesfull, er det på tide å bytte dem. Denne oppgaven er ganske utfordrende og krever minst 30 minutter, spesielt hvis du ikke har noen erfaring med grunnleggende bilverksted.

Bruksanvisning

Foran Bremseklosser

1 Parkere Honda Accord på et plant underlag. Plasser en jekk under rammen nær førerens side dekk og heve bilen før dekket er omtrent en tomme av bakken. Plasser en jack stå under bilen for å sikre det. Hev passasjersiden av bilen på samme måte og plassere et andre jack stå på den siden.

2 Fjern de fire hjulmuttere på hvert forhjul, ved hjelp av lug skiftenøkkel og arbeider i et stjernemønster. Begynn med den øverste lug mutter og deretter gå til bunnen, deretter til venstre, deretter til høyre. Fjern begge dekkene, utsette caliper og rotorer, og satt dekkene til side.

3 Koble 5/16-tommers kontakten til skralle og bruke den til å skru festemutterne på bøylen på førersiden dekk. Disse nøtter er plassert på den bakre venstre og høyre side av begge målepunktene. Når løsnet, trekker kalipperne av skiven med hendene dine og fjerne de slitte bremseklosser fra målepunktene ved å lirke dem ut.

4 Før de nye bremseklosser i målepunktene i samme posisjon som de gamle og trykk dem til skikkelig. Plasser målepunktene tilbake på rotoren og refasten låsemuttere. Bruk en momentnøkkel til å stramme festemutterne til 43,7 fot-pounds.

5 Sett på dekk og trekke til mutrene ved hjelp av en lug skiftenøkkel og arbeider i et stjernemønster som du gjorde da du fjernet dekket. Gjenta trinn 3 til 5 for passasjeren dekk. Når du er ferdig, fjerner bukker, senk Honda Accord til bakken og ta ut kontakten.

Hint

  • Test bremsene for å sikre at de fungerer ved å kjøre frem et par føtter og stoppe. Gjenta dette flere ganger. Dersom bremsene ikke fungerer som forventet, eller gjør uvanlige lyder, parkere bilen umiddelbart og ta kontakt med en profesjonell mekaniker for å få hjelp.
  • Hvis du kjører inn i noen problemer med å installere bremseklossene, ta kontakt med en profesjonell mekaniker. Ikke forsøk å erstatte bremsene hvis du ikke er sikker på hva de skal gjøre, som du kan kompromittere sikkerheten til bilen, beboerne og andre bilister på veien.