Hvordan erstatte 1996 Honda Accord Rotors

1996 Honda Accord er utstyrt med front-hjulet anti-lock skivebremser. Bremsesystemet består av bremseklosser som klemme på solide metall rotorer å bremse og etter hvert stanse bilen under bremsing. Putene er utstyrt med metall slitasje indikatorer, som gnis mot rotorene når bremseklossene er slitt ned til det punktet av å måtte byttes ut. Bremse rotoren kan bli scoret om bremseklossene ikke erstattes på en riktig måte. Erstatt gravd rotorer for å sikre trygg kjøring som en del av vanlig brems.

Bruksanvisning

1 Løsne lug nuts på hjulet tilsvarer rotoren du skal bytte ut, ved hjelp av dekk jern eller 17-mm-kontakten og breaker bar.

2 Plasser jekken under Accord rammen og løft dekket av bakken. Fjern lug nuts og ta hjulet av.

3 Fjern caliper glidepinner med 10-mm socket og skralle. Tappene er plassert på baksiden av bøylen. Løft bøylen fra bremse montering og suspendere den over hjulnavet med en strikk ledningen.

4 Ta bremseklossene fra Bremsecalipperholder sporene. Fjern Bremsecalipperholder bolter med en 15 mm fastnøkkel. Fjern braketten og sett den til side.

5 Plasser hendene på hver side av rotoren og dra den rett fra hjulnavet. Bruk en dead-slag hammer til å slå midten av platen for å fjerne stakk rotorer.

6 Rengjør den nye rotoren grundig med brems renere deler og et håndkle. Plasser den nye rotoren på hjulboltene, med hevet midtseksjonen vendt ut.

7 Plasser bøylen braketten tilbake på bremsen montering og skru brakett bolter. Plasser nye bremseklosser i Bremsecalipperholder sporene på hver side av den nye rotoren.

8 Plasser kanal-låsetang over baksiden av bøylen, og bøylen stempel som strekker seg fra den indre vegg av bøylen. Presse stempelet inn i siden av bøylen til den er i flukt med den indre vegg. Fjern tang og plasser bøylen over bremseklosser i Bremsecalipperholder sporene.

9 Bytt ut caliper glidepinner og skru dem inn med socket og skralle. hjulfestet tilbake på hjulboltene og skru på lug nuts.

10 Løft Accord med jack og fjerne jack stands. Senk dekk til bakken og trekke til mutrene med dekk jern.