Hvordan erstatte 1994 Saturn SL2 tennplugger

Du trenger ikke å være en sertifisert mekaniker for å erstatte tennplugger i 1994 Saturn SL2. Det er et par av billige verktøy du kan kjøpe for å gjøre det enklere, og du kan legge dem til samlingen din og bruke dem igjen senere. Det kan ta deg en halvtime eller så den første gang du gjør det, men du vil bli enda raskere neste gang, og sjansene er, er de fleste verksteder kommer til å belaste deg en flat sats selv time for å erstatte de fire tennplugger . Finne ut hva de tar betalt per time, og det er hvor mye penger du skal spare ved å gjøre det selv.

Bruksanvisning

1 Sørg for at motoren ikke er varm eller varm. La den kjøle seg ned før du forsøker å erstatte tennplugger.

2 Tørk av tennpluggkabelen hulrom like under ventildekselet med en butikk fille for å fjerne eventuelle rester eller skitt.

3 Vri første tennpluggkabelen boot til venstre for å løsne den fra tennpluggen, og trekke den av. Bare fjerne en ledning av gangen. Ikke fjern alle ledningene, eller du kan blande opp tenningsrekkefølgen.

4 Sett tennplugg (med svart gummi-innsats) på forlengelse og plassere det på skralle. Løsne den første pluggen og trekke den fra kammeret.

5 Gap den nye pluggen ved hjelp av en gnistgapet verktøy. Du kan finne den anbefalte gapet ratio på motoren fortrengning etiketten på undersiden av panseret eller foran motorrammen rail. Det vil være en minimal til maksimal gap ratio. Match gapet på den nye tennpluggen i forholdet foreslått.

6 Påfør en liten mengde tennplugg fett på toppen av tennpluggen, sette støpselet i stikkontakten og fjerne utvidelsen fra skralle. Tre nye tennpluggen inn i kammeret for hånd først for å sikre at du threading den riktig. Cross-threading en tennplugg kan forårsake alvorlig skade på en sylinder. Stram med skralle; ikke stram.

7 Sett på pluggkabelen trykke ned sikkert til oppstarts låses på plass.

8 Gjenta fremgangsmåten for den andre, tredje og fjerde tennplugger.

9 Start motoren for å sørge for at det kjører riktig.