Hvordan er Truck Campers bygget?

Det grunnleggende

Lastebil bobiler er camping enheter, ligner på design til bobil femte hjul, som passer inn i sengene av lastebiler. Disse camperne varierer fra små, enkle lommer til større tall som strekker seg forbi lastebil seng og over hytta. Disse enhetene er konstruert for å passe perfekt inn i lastebil senger, uavhengig av størrelse og avhengig av tilknytning til kjøretøyet. Campers spenner fra solide og mindre konstruksjoner til større bobiler som kan ha bevegelige segmenter for å tillate mer innvendig plass.

Materiale og Typer

Truck bobiler er oftest laget av aluminium eller glassfiber materiale som base. Noen er ren aluminium hardside; andre kan være hardside filon (med trerammer ferdig med glassfiber), bygget med tre eller aluminiumsrammer. Ulike typer bobiler inkluderer pop-up og uttrekk bobiler, som skiller seg fra grunnleggende bobiler på grunn av måten de forvaltes. Normale bobiler er solide og kan ikke endres. Pop-up camperne strekker seg vertikalt, noe som åpner for mer plass, ofte utformet for å gi plass til en sovende område over lastebil hytta. Slide-out bobiler tillate ulike deler av campingvogn å utvide horisontalt, også åpne mer plass, ofte for flere soverom og noen ganger sitteplasser / spisestue.

Feste og størrelse

Bobiler er lastet inn i sengene av lastebiler, enten festes direkte til sengen selv eller et chassis i sengen. Dette gjør det mulig for campingvogn seg til å gli inn og ut av lasteplanet, slik at campingvogn som skal fjernes fra lastebilen lett i tilfelle lastebilen trenger å bli brukt av seg selv. Campers kommer i en rekke størrelser for å passe de fleste lastebil senger. De kan bygges i lengder som strekker seg alt fra rundt 6 til 11 fot eller mer. Noen bobiler er designet for å være på nivå med bakluken, mens andre strekker seg forbi bakluken og utvide mot bakken.