Hvordan er en Hummer bygget?

Box Frame

Bygging av hummer begynner med boksen ramme. Dette tjener som et skjelett av former for kjøretøyet, som kroppen og andre komponenter vil bli bygget på. Boksen ramme av hummer i seg selv er tungt basert på hmmwv, eller "Humvee," et militært kjøretøy. På grunn av dette, er det boksrammen mye tyngre enn andre vanlige boks rammer. Rammen er laget av flere stålstenger og rør, sveiset sammen i en intens varme for å sikre et sterkt bånd. Noen ganger er disse barene vil bli uthult og fylt med en slags støtdempende isolasjon for å beskytte passasjerene i bilen i tilfelle en ulykke.

Kropp

Legemet av hummer ligger over den boksrammen og skaper huden av kjøretøyet. Inkludert i legemet av hummer er tilgangspunkter: dører, motorvifte, trunk åpning, som i likhet med resten av legemet er laget av et lett, men holdbart aluminiumslegering. Hver Hummer legeme er sølv i farge når den er montert; det er malt nær slutten av kjøretøyet sammenstillingen. Hummer kroppen selv er like i design til den av hmmwv, med den største forskjellen er de avrundede kanter som bidrar til å gi Hummer en mindre imponerende utseende. Dekk, frontruten og andre vinduer, alle teknisk deler av karosseriet, er også installert på et senere tidspunkt.

Kabling & Intern Construction

Med karosseriet fullført, Hummer deretter lagt med ledninger fra foran til bak. Disse ledningene kontrollere alt fra de bakre baklysene til innvendig belysning til speedometer og gassmåler. Alle ledningene til slutt mates til fronten av kjøretøyet for å avvente deres forbindelse med motoren, som er installert sist.

Innsiden av bilen er også satt sammen på denne tiden, med innvendig kledning til dører og tak gjort på dette tidspunktet. Dashbordet er installert sist, slik som å gi elektrikere enkel tilgang til kabler i sluttfasen av byggingen.

Motor

Den siste store trinn ved konstruksjon av et Hummer er installasjonen av motoren. På grunn av den større størrelsen på Hummer, når motoren er installert er en heavy-duty diesel motor som, i enkelte tilfeller, rivaler de av de militære kjøretøyene hummer er basert på. Før bilen ruller av linjen, mekanikk senke motoren inn i motoren tak i Hummer og sørge for at alle rør og belter er i forskriftsmessig stand. Samtidig elektrikere kobler ledningene fra hele bilen inn i sikringsboksen, som deretter koblet til motoren og batterikablene.