Hvordan endrer jeg markøren på en TomTom?

TomTom gir navigasjonsløsninger ved å produsere bærbare enheter som bruker Global Positioning Systems (GPS). Disse enhetene kommer med et digitalt grensesnitt som gjør det mulig for noen tilpasning. Mens samspill med grensesnittet, vil en bruker se et kart i enten 2-D eller 3-D. En markør vil også vises på kartet som representerer brukeren. Du kan tilpasse denne markøren for å ligne en rekke biler og andre bilder, som er tilgjengelig på flere nettsteder for gratis nedlasting.

Bruksanvisning

1 Bruk en TomTom modell som gjør at markøren skal tilpasses. Finn denne informasjonen i brukerhåndboken som fulgte med enheten, eller online på TomToms nettsted (se Ressurser). Last ned en markør bilde fra et nettsted som har gratis bil bilder for TomTom-enheter.

2 Finn "Innstillinger-menyen" på TomTom-enheten. Dette ikonet vil variere fra modell til modell, men du bør være i stand til å finne det fra hovedmenyen.

3 Endre bilen utsikt fra 2-D til 3-D, hvis 3-D ikke allerede er valgt, ved hjelp av Innstillinger-menyen. Du kan bare se de nedlastede bil ikoner hvis 3D-visning er valgt.

4 Endre bilen ikonet selv om ønskelig. Velg "Change Icon" fra menyen som kommer opp etter å ha valgt Innstillinger-menyen og velg en nedlastet bil fra bildene som vises.

Hint

  • Ikke alle TomTom-modeller er i stand til å endre standard markøren. Modeller laget etter TomTom One vanligvis har muligheten standard.