Hvordan endrer jeg Fluids på en 2005 KIA Spectra5?

Hvordan endrer jeg Fluids på en 2005 KIA Spectra5?


Den Spectra5 er en kompakt bil produsert av Kia. Kia Spectra5 er en oppgradert modell med en kombikupé i stedet for standard Spectra sin sedan design. Den Spectra5 har en 2-liters firesylindret motor som gir 138 hestekrefter, og forvalter 30 mpg på motorveien og 23 mpg i bykjøring. Som alle biler, krever Spectra5 regelmessig vedlikehold. En av de enkleste vedlikeholdsoppgaver å utføre er å endre Spectra 5 s væsker. Dette inkluderer servostyring væske, bremsevæske, kjølevæske og spylervæske.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret. Alle væskenivåer kan kontrolleres og skiftes ut fra motorrommet. bryteren panseret utgivelsen ligger på nedre venstre side av instrumentpanelet. Når du trekker bryteren, bør du hører et klikk fra panseret. Løft panseret litt og trykker den sekundære utløserknappen ligger i sentrum, like under frontleppe av hetten. Åpne panseret og sett den frie enden av støttestangen inn i sporet for å hindre hetten fra å falle lukket mens du arbeider.

2 Sjekk væskenivået. Hver væske reservoaret er markert på hetten viser hva væske hver reservoar inneholder. Starter på øvre venstre side av motorrommet og går med klokken, finner du servostyring væske, bremsevæske, kjølevæske og vindusspylervæske. I tillegg har hvert reservoar markeringer på siden av sin tank, som representerer den minimale og maksimale væskenivåer. Å ha for lite eller for mye av en spesiell væske kan ha negativ innvirkning på kjøretøy eller føre til skade på motoren.

3 Clean på og rundt reservoar caps før du åpner dem. Dette vil hindre at smuss eller andre partikler fra forurensende væske, da dette kan tette eller skade motoren.

4 Legg de nødvendige væsker til sin rette reservoarer. Når du legger til væske, bør du fylle reservoaret til maksimumslinjen. Pass på å ikke overfylle noen av væsker. Det kan være lurt å bruke en trakt for å hindre smitte.

Hint

  • Kia anbefaler at du sjekker væskenivået hver gang du stopper og fylle bensin på bilen. Selv om dette kan ikke alltid være helt praktisk, er det en god idé å sjekke væskenivået jevnlig. Lave væskenivåer kan medføre en sikkerhetsrisiko, slik som i tilfellet med lav spylervæske, eller alvorlig skade motoren i tilfelle av en lav kjølevæskenivået.
  • Unngå å arbeide under panseret mens motoren er i gang. Tilsett aldri kjølevæske når motoren er varm eller i gang.