Hvordan endrer jeg en Mirror på en 2000 Chevy Cavalier?

Hvordan endrer jeg en Mirror på en 2000 Chevy Cavalier?


For å erstatte speilet på en 2000 Chevy Cavalier, må du fjerne det indre dørpanelet. Cavaliers i denne modellen år var utstyrt med enten manuell eller elektriske vinduene. Fremgangsmåten for fjerning av dørpanelet er forskjellig mellom de to varianter. Mens erstatte et speil er ikke en vanlig reparasjon, gjør det selv vil spare tid og penger.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på 2000 Chevy Cavalier som krever speil erstatning.

2 Slå ned vinduet hvis Cavalier er utstyrt med det. Hvis det har manuelle vinduer, etter å ha rullet ned vinduet, bruker vinduet sveiv snap ring verktøy for å løsne låseringen fra under sveiven. Juster verktøyet slik at det er parallelt med vinduet sveiv deretter skyver bladet mellom veiven og dørpanelet. Snap ring vil løsne eller fly av gårde. For å unngå å miste den, plassere en hånd foran bunnen av vinduet sveiv for å fange den eller hindre den fra å fly av.

3 Fjern de seks festeskruene på dørpanelet med Phillips skrutrekker. Den ene er plassert på siden speilet seil (på den indre side på motsatt side av speilet), to er i døren trekk koppen, to er på den nedre kant av dørelementet, og den siste er på den ytre nedre kant av dørpanelet.

4 Bruk en beregning umbraconøkkel for å løsne settskruen og koble fra strøm speil kontrollmodulen på innsiden av sidespeilet seil. Sett speilet seil til side.

5 Løsne de indre snap stopperne holder dørpanelet til dørkarmen (starter nederst) med trim panel lirke verktøyet. Arbeid lirke verktøyet opp begge sider av karmen når det nederste panelet slippes.

6 Løft dørpanelet litt oppover så litt utover for å løsne den fra overleppen av dørkarmen.

7 Reach bak panelet og koble sentrallås ledningsnett forbindelse ved å trekke i utløseren tilbake med en finger. Sett dørpanelet til side.

8 Løft opp utløserhendelen på strømmen speil ledningsnett tilkobling, hvis montert, ved hjelp av en flat skrutrekker, og trekk de to pluggene fra hverandre.

9 Fjern de tre 10 mm festemutterne på siden vise speil med en skralle og socket. Hold hånden under speilet når du tar den siste mutteren så den gamle speilet ikke faller og skraper ytterdør maling.

10 Trekk drevet speil ledningsnett, hvis montert, gjennom tilgangen hullet og ta ut det gamle speilet.

11 Omvendt fulgt anvisningene for å installere erstatning speil.