Hvordan endrer jeg en hastighetsmåler på en 1997 Mazda protege?

July 11 by admin

Bytte ABS hastighetssensorer i en 1997 Mazda Protege er en enkel jobb som bare tar noen minutter. I motsetning til mange biler, er det fremre og bakre hastighetssensorer installert på samme måte. Erstatnings sensorer kan kjøpes eller bestilles fra de fleste auto-deler butikker.

Bruksanvisning

1 Løsne lug nuts og løft hjulet med en jack. Jack punktene er noen inches fra hjulene og er merket med en støpt linje på hver side av punktet.

2 Klem tappen på den elektriske kontakten og koble den. Sensoren er bak rotoren, nær toppen. Fjern eventuelle skruer og muttere som holder kabelen montering klipp på plass som vil komme i veien for å fjerne sensoren.

3 Fjerne bolten som holder føleren på plass og erstatte sensoren. Stram bolten til 12 til 16 FT lbs. dreiemoment.

4 Plugg inn sensoren og erstatte noen klipp du fjernet.

5 Fest hjulet og senke bilen.


Related Posts


Hvordan endrer jeg en oksygen sensor på en 1997 Hyundai Accent GL?

Hvordan endrer jeg en oksygen sensor på en 1997 Hyundai Accent GL?

1997 Hyundai Accent oksygen sensor tråder inn i eksosmanifolden under varmeavviseren under bilen. The O2 sensor regulerer drivstofforbruk på motoren basert på oksygenmetningen i eksosen. Hvis gass kjørelengde på bilen din har uforklarlig vesentlig re
Hvordan endrer jeg en bil luftfilter i en 2007 Mazda CX9?

Hvordan endrer jeg en bil luftfilter i en 2007 Mazda CX9?

Det er to luftfiltre på en 2007 Mazda CX9. En filtrerer forurensninger og allergener fra å komme inn passasjeren drosje. Dette kalles en kabinluftfilter. Den andre filter er inne i motorrommet på 3,5-liter SUV. Dette filteret renser inntaksluften til
Hvordan endrer jeg Driver Side Mirror på en 1997 Nissan Altima?

Hvordan endrer jeg Driver Side Mirror på en 1997 Nissan Altima?

Det tar bare et brøkdels sekund å skade førerens side speil på 1997 Nissan Altima. Kjører litt for nær midtlinjen eller parkering på siden av gaten er både enkle måter å skade speilet. De fleste statlige lover krever at alle biler har minst førerside
Hvordan endrer jeg drivstoff sprøyte i en 1997 Pontiac Sunfire 2.2L?

Hvordan endrer jeg drivstoff sprøyte i en 1997 Pontiac Sunfire 2.2L?

1997 Pontiac Sunfire 2.2L motor mater sylindrene en målt mengde drivstoff fra drivstoff sprøyte å kjøre motoren med riktig drivstoff / luftblandingen. Drivstoff sprøytebrukere i 1997 Pontiac Sunfire skiller seg fra de fleste andre biler. I stedet for
Hvordan endrer jeg 4 ohm høyttalere til 8 Ohm?

Hvordan endrer jeg 4 ohm høyttalere til 8 Ohm?

Den ohm vurdering av en høyttaler er dens dynamiske impedans med dynamisk akustisk program. Denne verdien går høyere enn elektrisk motstand når gjennomføre likestrøm fra en volt-ohm meter. Det er bare en vurdering blant andre faktorer som gjør at bru
Hvordan endrer jeg en Mach 460 hovedenhet?

Hvordan endrer jeg en Mach 460 hovedenhet?

Mach 460 er en bil stereoanlegg som inkluderer en hovedenhet, dør og dekk høyttalere og baksetet woofer. Du endrer hovedenheten ved å fjerne den eksisterende enheten og installere den nye enheten på samme måte. Funksjon Start med å fjerne den shifter
Hvordan endrer jeg min Blackberry e-signatur?

Hvordan endrer jeg min Blackberry e-signatur?

Du allerede har din e satt opp på din Blackberry, men kan ikke finne ut hvordan du kan endre standard "Sendt via Blackberry" signatur? Signaturen legges automatisk til bunnen av hver e-post du sender med Blackberry for noen operatører, som kan s
Hvordan endrer jeg den bakre vindusvisker blad på en campingvogn?

Hvordan endrer jeg den bakre vindusvisker blad på en campingvogn?

Alle vindusviskerne må skiftes minst en gang i året, selv i klima hvor de ikke blir brukt ofte, for å unngå sviskeren fra rotting og ikke være nyttig når det er nødvendig. Men hvis du ser tårer i dine kniver, bør du endre dem umiddelbart. En bakre vi
Hvordan endrer jeg Oil i en Hyundai?

Hvordan endrer jeg Oil i en Hyundai?

Oljen i din Hyundai må skiftes hver 3000 til 5000 miles, avhengig av modell og type olje som kreves. Ankomsten av avanserte syntetiske oljer og nyere motorer tillate mindre hyppige oljeskift. Oljeskift er viktig for å holde oljen fri for rusk og rest
Hvordan endrer jeg ISO-innstilling i et Fujifilm S1000FD?

Hvordan endrer jeg ISO-innstilling i et Fujifilm S1000FD?

Fujifilm S1000FD har en automatisk innstilling som justerer kameraets innstillinger basert på gjeldende opptaksforholdene. Selv om automatiske justeringer er ofte nøyaktige nok til å produsere høy kvalitet skudd, kan enkelte tilstander krever brukerm
Hvordan endrer jeg 1997 Toyota tenning ledninger?

Hvordan endrer jeg 1997 Toyota tenning ledninger?

Noen 1997 Toyota motorer, for eksempel 3,0-liters i Camry, ikke bruk tennplugg ledninger. Den bruker en spiral-on pluggtenning, hvor spolen er festet direkte til pluggen. 1997 Toyota Corolla firesylindrede biler bruker tennplugg ledninger. Fordi dist