Hvordan Endre Window Wiper på en bil

Vindu vindusviskerne kommer i mange forskjellige konfigurasjoner for ulike fabrikater og modeller av biler. Noen vindusviskere kan bli erstattet som bare en komplett viskerarmen, og knivenheten. Andre modeller har evnen til å erstatte bare bladet, noe som reduserer kostnadene ved utskifting. Det er viktig å sikre at viskerarmen ikke er bøyd eller skadet når bare bytte av kniv; ellers det nye bladet vil ikke fungere skikkelig.

Bruksanvisning

Hvordan Endre Window Wiper på en bil

1 Trekk opp viskerarmen vekk fra frontruten til den blir stående i den utvidede stilling.

2 Finn metall låsen på enden av viskerbladet. Klem det fra begge sider for å frigjøre den, og dra bladet rett ut av enden av viskerarmen.

3 Orienter deg selv med kniv. Skyv den nye bladet i viskerarmen, forsiktig trekke og guiding i start slutt hele veien gjennom. Følg nøye for å sikre at bladet kanalen glir inn i alle støtte deler av viskerarmen.

4 Klem metall fangst på den motsatte enden som du trekker starteren slutten av bladet inn i den siste support-delen av viskerarmen. Sørg for at den fanger og holder kniven på plass. Dette vil hindre bladet fra å jobbe seg ut av viskerarmen over tid og med bruk.