Hvordan Endre Turn Signal Flasher for 1990 Cadillac

I 1990 Cadillac tilbudt Allante, DeVille, Eldorado, Fleetwood, Sevilla og Sixty-Six spesialmodeller. Mens hver navneskilt tilbudt en rekke modellvarianter og goder, hver og en delt visse felles mekaniske systemer, for eksempel blinklys. The Cadillac blinklys Systemet består av en signalbryter, signal blinklys, ledningsnett krets og signalpærer. Når du aktiverer blinklys ved å bevege blinklyshendelen opp eller ned, gir energi det ledningene krets, som slår seg på pærene. Jobben av signalet flasher er å rytmisk avbryte at kretsen for å gjøre blinklys pærer blink.

Bruksanvisning

1 Steng Cadillacs motoren og ta ut nøkkelen fra tenningen. Ta den nye blinklys flasher fra pakken og bli kjent med blinklys fysiske utseende for å hjelpe deg med å oppdage den gamle blinklys under dashbordet.

2 Fjern den nedre dash trim dekker fra venstre side av Cadillac dashbord, i så fall utstyrt.

3 Ligg på ryggen under venstre dashbordet og ser opp langs venstre side av rattstammen. Lyse opp området med lommelykt for å bistå med å finne den gamle blinklys blinklys, som monteres på en metallbrakett, like over og til venstre for rattstammen.

4 Ta tak i gamle blinklys for hånd og dra den av braketten. Avhengig av modell av Cadillac, må du kanskje å skyve til side noen ledningsnett å forstå blinklys.

5 Plugg den nye blinklys blinklys på braketten. Installer de lavere dash dekker, hvis du har fjernet noen i trinn 2.

6 Sett nøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen til "Kjør" posisjon.

7 Aktiver blinklys på venstre side av bilen og komme seg ut og undersøke dem for å sørge for at både foran og bak pærer blinker, som utformet. Slå blinklyshendelen for å aktivere de riktige signalene og visuelt inspisere dem.

8 Slå signalene og fjern nøkkelen fra tenningen.

Hint

  • Det er flere skarpe kanter på brakettene under dashbordet, så vær forsiktig når du strekker i og flytte hånden rundt inne i dashbordet. Hvis du har et sett av god kvalitet arbeidshansker, kan du vurdere å sette de på første til å avverge små kutt og skrubbsår.