Hvordan endre trykk Brytere Når Konvertering til 134A

Hvordan endre trykk Brytere Når Konvertering til 134A


Moderne bil air condition-systemer har en lavtrykksbryter som stenger strømmen til systemet i tilfelle en systemfeil. Lavt kjølemiddeltrykk kan skade kompressoren, men bryteren vil umiddelbart slå av systemet for å hindre skade på kompressoren. Den amerikanske regjeringen krever R-12 kulde å bli erstattet med en mer miljøvennlig kjemikalie som kalles R-134A. For å spare tid og arbeid, kan trykkbryteren i bilen air condition-systemet endres mens du konverterer fra R-12 kjølemediet R-134A siden begge oppgavene krever fjerning av eksisterende kjølemiddel.

Bruksanvisning

1 Les din bil service manual å vite plasseringen av lavtrykksbryter i bilen air condition-systemet. Ulike bilmodeller har forskjellige bryter steder.

2 Åpne panseret på bilen din, eller se under dashbordet og finne den nøyaktige plasseringen av bryteren. Se på bryteren og bestemme størrelsen på skiftenøkkelen at du må skru den senere.

3 Kjør bilen til en US Environmental Protection Agency (EPA) Certified Professional lisensiert til å gjenopprette R-12 kjølemiddel, så har den profesjonelle fjerne R-12 kjemisk fra bilens air condition-systemet.

4 Åpne panseret på bilen din, eller gå under sin dashbordet for å få tilgang til trykkbryteren når R-12 kjøle gjenopprette prosessen er fullført. Trekk den elektriske ledningskontakten plugges på spissen av bryteren, deretter skru det gamle lavtrykksbryter, ved hjelp av en skiftenøkkel.

5 Slip den nye o-ringen som følger med trykkbryter på den nye bryteren og skru den nye bryteren med klokken over koblingen. O-ringen tetter gapet mellom bryteren og montering for å unngå lekkasje av kjølemedium.

6 Plugg ledningen kontakten du fjernet tidligere på terminalene på tuppen av bryteren, tørk bunnen av bryteren med en tørr fille.

7 Fortell EPA sertifisert profesjonell til å fortsette med påfylling klimaanlegget med den nye R-134A kuldemedium. Starte bilen og slå på bilen klimaanlegget når påfyllingen er fullført. Se på bryteren etter å ha kjørt bilen med klimaanlegget kjører for å sjekke om det har noen lekkasjer. Trekk bryteren litt mer hvis det er en lekkasje.