Hvordan Endre Tredje bremselys på en 1988 Corvette

Hvordan Endre Tredje bremselys på en 1988 Corvette


Corvette først trykke utstillingslokaler i 1953 årsmodell. Dessverre, den første Corvette kom som litt av en dud. Det følger med en 235-kubikk-tommers, sekssylindret motor som bare produsert 150 hestekrefter. Overføre kraften til bakhjulene var en to-trinns automatgirkasse; dette lagt fornærmelse til skade for innvielses Corvette. Av 1956, men den Corvette var blitt en legitim ytelse kjøretøy med 210 hestekrefter, 265-kubikk tommer V-8 motor. 1988 Corvette kom utstyrt med en 5,7-liters V-8 som produserte 245 hestekrefter. Det kom utstyrt med skivebremser og ABS bremser for å holde deg trygg. En annen bremse sikkerhet element på Corvette var den tredje bremselys montert i bakre midten av bilen. Skifte pære i bak-senter bremselys er relativt enkelt.

Bruksanvisning

Bakluke-montert Tredje bremselys

1 Åpne bakluke og finn de to Torx skruene på toppen av luken. Fjern skruene, med en skralle og Torx-bits kontakten.

2 Senk luken og trekk high-mount bremselys modulen oppover. Fjern de to Phillips skruene fra undersiden av high-mount bremselys forsamlingen.

3 Trekk high-mount baklys enheten fra trim panel. Hvis det er nødvendig, lett lirke forsamlingen med en flat skrutrekker, men bruke ekstrem forsiktighet for ikke å bryte forsamlingen.

4 Grab den utbrente pæren (s) - forsamlingen har totalt tre pærer - og trekke dem ut av kontakten med en liten wiggling bevegelse.

5 Ta en ny 891-pære med en ren lofri klut og trykk den inn i kontakten. Ikke berør glasset delen av pære med bare hendene, som oljer på hendene kan føre til at pæren til å brenne ut for tidlig.

6 Sett på høy-mount baklys forsamlingen på trim panelet og trekk til skruene med en stjerneskrutrekker.

7 Still montering og innredningspanelet tilbake på toppen av den bakre luke. Åpne luken og lun torx-skruene med en skralle og Torx-bits kontakten. Lukk Corvette sin luke.

Bak konseptet montert Tredje bremselys

8 Fjern lisensen plate og lisens plate brakett, ved hjelp av en skralle og socket.

9 Reach bak bak konseptet gjennom hullet plassert over stedet hvor nummerskiltet var og koble ledningsnettet fra baksiden av den tredje bremselys forsamlingen. Fjern de to skruene som holder den tredje bremselys montering, ved hjelp av en skralle og socket.

10 Trekk den tredje bremselys modulen nedover, slik at den henger fra hullet over nummerskiltet. Grab pæren kontakten på baksiden av det tredje bremselys montering og vri den mot klokken for å fjerne det.

11 Grab 3057 baklys pære og trekk den ut av sokkelen med en liten wiggling bevegelse. Ta tak i ny pære med sin plast base og trykk den inn i kontakten. Ikke berør glasset delen av pære med bare hendene.

12 Sett på pæren og sokkelen til baksiden av den tredje bremselys montering og skru kontakten med klokken for å låse den på plass.

1. 3 Guide high-mount bremselys forsamlingen tilbake på plass i bak konseptet, og stram skruene med en skralle og socket. Koble ledningsnettet tilbake i baksiden av high-mount bremselys forsamlingen.

14 Sett lisens plate brakett på bak konseptet, og stram boltene med en Ratchet og socket. Plasser lisens plate på braketten og skru sine bolter med en skralle og socket.