Hvordan Endre Times Når en iPod blir sikkerhetskopiert

Hvordan Endre Times Når en iPod blir sikkerhetskopiert


IPod Touch tilbyr tre metoder for å sikkerhetskopiere data: til iTunes via USB, til iTunes via Wi-Fi og til iCloud. Hver metode har både automatisk og manuelt aktivert sikkerhetskopier. IPod ikke la deg planlegge en bestemt tid på dagen til å kjøre backup, men du kan endre den automatiske backup tidsplan ved hvordan du bruker enheten: automatisk sikkerhetskopiering vil bare skje når du forlater iPod koblet til Wi-Fi og en strømkilde , eller i løpet av en USB-sync.

USB Backup

Standardmetoden for å sikkerhetskopiere iPod krever å koble den til iTunes på datamaskinen med USB-kabelen. Med denne metoden, vil iPod sikkerhetskopiere som en del av sync drift, hver gang du synkroniserer iPod med iTunes. Hvis du ønsker å hoppe over en sikkerhetskopi for å spare tid ved å klikke på "X" ikonet på synkronisering fremdriftslinjen når sikkerhetskopieringen begynner. IPod vil ikke sikkerhetskopiere, men vil likevel fullføre resten av sync.

Wi-Fi Backup

For å aktivere backup via Wi-Fi, koble til iPod via USB og sjekke "Synkroniser med denne iPod over Wi-Fi" boksen på enhetens "Summary" -fanen i iTunes. Når du har valgt dette alternativet, vil du se iPod i iTunes som helst iPod er koblet til samme nettverk. Du kan synkronisere den manuelt for å sikkerhetskopiere enheten når du vil, via iTunes. IPod vil også synkronisere automatisk daglig hvis du lar det stå ubrukt og koblet til en strømkilde når du er koblet til Wi-Fi.

iCloud Backup

For å slå på iCloud-sikkerhetskopiering, åpne "Innstillinger" app og trykk på "iCloud" og deretter "Storage & Backup." Dra glidebryteren til "On". IPod vil sikkerhetskopiere til skyen daglig, så lenge det ikke er i bruk og koblet til både strøm og internett. Du kan også starte en manuell iCloud backup på samme side i innstillingene ved å trykke på "Back Up Now".

dual sikkerhetskopier

Når du har aktivert iCloud backup, vil iPod ikke lenger automatisk tilbake til iTunes i løpet av en synkronisering via USB eller Wi-Fi. Hvis du ønsker å opprette en lokal backup i tillegg til iCloud backup, åpne "Summary" fanen i iPod i iTunes, og klikk "Back Up Now".

Advarsel

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for iOS 5 og 6 og iTunes 10 og 11. Det kan variere litt eller betydelig med nyere versjoner. Enheter som kjører iOS 4 og lavere kan ikke synkronisere via Wi-Fi eller iCloud.