Hvordan endre Termostat på en Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse er en av de mest populære sport coupes i USA. Kraftige motorer, stilig design og komfort er kjennemerkene til Eclipse gjennom sine 15 år på markedet. Mitsubishi deretter utviklet Eclipse for det amerikanske markedet.

Bruksanvisning

1 Trekk den negative kabelen fra batteriet. Tapp kjølevæske inn i en lukket beholder.

2 Legg merke til plasseringen av øvre og nedre radiatorslangen med en matchmark å lette reinstallasjon. Koble den nedre slangen på 2.0l turbo og 2,4 l motorene. Trekk den øvre slangen på 2.0L non-turbo motor.

3 Fjern festebolter og ta ut vannavløpet montering. Ta ut pakningen fra termostaten og løft termostaten av motoren. Rengjør alle kontaktflatene for å fjerne gamle pakningsrester, skitt og rusk.

4 Plasser den nye termostaten slik at jiggle ventil er orientert rett opp. Juster jiggle ventil med merket på saken.

5 Installer vannavløpet montering. Trekk til festeskruene på 2.0L non-turbo motor til 16 fot pounds; 9,4 fot pund på 2.0l turbo og 2,4 l motorene.

6 Sett radiator slangen så langt inn som projeksjonen av vannuttak montering. Juster merkene på radiatorslangen og klemmen, koble deretter radiatorslangen.

7 Etterfyll kjølesystemet. Start motoren og test for lekkasjer. Kontroller kjølevæskenivået og legge kjølevæske etter behov.

Hint

  • Slangene skyv på beslag eller kontakter som grep den enkelte slangen og holder det på plass med en klemme.
  • Ingen spesielle verktøy er nødvendig for å fjerne eller koble slanger. Merk slangen og dets kontakter før skille.
  • Husk at hunder og katter blir tiltrukket og vil drikke kjølevæske igjen i åpne beholdere eller puddled på gulvet. Svelging er ofte dødelig.