Hvordan Endre SSH passord på min iPhone

SSH er en Linux terminal ledetekst, som er noen ganger installert på iPhone-enheter. Du kan endre SSH passord for iPhone, for å hindre uautorisert tilgang og inntrenging via et offentlig nettverk. For å endre SSH passord må du installere en liten app som heter MobileTerminal fra Cydia app store. Det hjelper å vite noen grunnleggende Linux-kommandoer for å gjøre denne prosessen enklere, men er ikke nødvendig.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen på iPhone, og flytt glidebryteren til høyre for å låse opp skjermen.

2 Trykk på "Cydia" -ikonet, og deretter gå til "Søk" og skriv inn "mobileterminal" som søkeord. Velg "MobileTerminal" så snart du ser det i auto-befolkede listen.

3 Trykk på "Install" -knappen øverst i høyre hjørne. Trykk på "Bekreft" -knappen for å starte installasjonen. Programmet installeres automatisk til enheten. Trykk på "Return to Cydia" -knappen når det er ferdig.

4 Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til startskjermen, og trykk på "Terminal" ikonet. Når du blir bedt, skriv "su root" i terminalvinduet, og trykk "Enter."

5 Skriv "alpine" når du blir bedt om å oppgi passordet, og trykk på "Return" -knappen.

6 Type "/ var / mobile root # passwd" på neste terminal teksten, og trykk "Enter". Du blir møtt av en "Nytt passord" spørsmål. Skriv inn det nye passordet, og trykk "Enter".

7 Skriv inn det nye passordet ved neste terminal bedt om det, og trykk på "Return" på nytt. Du har nå endret SSH passord på iPhone, noe som bidrar til å beskytte enheten.