Hvordan Endre Rear slå signal Bulb på en Ford Focus ZX3

Hvordan Endre Rear slå signal Bulb på en Ford Focus ZX3


Du bør aldri overse en utbrent pære, spesielt blinklys indikator. Når en blinklys pære mislykkes på Ford Focus ZX3, andre drivere er uvitende når du er i ferd med å snu eller endre baner. Du kan erstatte en blinklys pære i din Focus ZX3 hjemme i bare noen få minutter. Kjøp en 3057 Halogen pære for Focus ZX3 bakre blinklys på de fleste auto deler forhandlere eller vade.

Bruksanvisning

1 Åpne bagasjerommet på din Focus ZX3. Fjern de to plast skruene som holder baklys cover, med en stjerneskrutrekker. Trekk dekselet bort fra baklys enhet.

2 Fjern de to mutrene som fester baklys enheten med en skiftenøkkel. Trekk baklys fremover bort fra stammen.

3 Snu pære socket mot klokka for å løsne den fra baklys enhet. Du ønsker å fjerne det øverste pære i gruppen for å erstatte turn signal indikator. Trekk pæren kontakten ut av forsamlingen og trekk toppen lyspæren rett ut av kontakten.

4 Sett den nye lyspæren rett inn i pære socket. Sett pære socket inn i baklys enheten og vri den med klokken for å låse den på plass. Flytt baklys enheten og fest den med de to festemutterne. Stram mutterne med en skiftenøkkel.

5 Sett på plastdekselet og fest det med plastskruer. Stram skruene med en stjerneskrutrekker. Gjenta prosessen på motsatt side hvis det er nødvendig. Lukk stammen og teste blinklys.