Hvordan Endre Radio i en Mitsubishi Eclipse 2001

Mitsubishi begynte sin tilstedeværelse i USA i 1971 som produsent av Dodge Colt. Mitsubishi navneskilt første kom i 1982, og det splitter fortsatt produksjon kjøre-of-the-mill biler gjennom 1989. I 1990 Mitsubishi - i et annet samarbeid med Chrysler - utgitt Eclipse, sammen med Plymouth Laser og Eagle Talon. I 1995 Mitsubishi fullstendig redesignet Eclipse, gir det en mer forkortet nese og en rundere kropp. I 2000 Mitsubishi redesignet den populære Eclipse igjen, gir det en kjærlighet-it-or-hat-det kile design med overdrevne kroppen linjer. The 2002 Eclipse kom standard med en AM-FM, CD-spiller stereoanlegg. Skifte 2002 Eclipse radio er en grei og enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Fjern de to skruene på undersiden av dashbordet rammen - trim stykke rundt radio og varmeapparat kontroller - med en stjerneskrutrekker. Lirk den øvre delen av dashbordet rammen vekk fra dashbordet, ved hjelp av en flat skrutrekker til å løsne de øvre festeklemmene.

2 Trekk dash rammen vekk fra dashbordet til du får tilgang ledningsnettet kobles til baksiden av fare lys knappen. Trykk på låseknappen på ledningsnettet, og dra den bort fra fare bryteren. Fjern rammen fra dashbordet og legg den på et sikkert sted.

3 Fjern de fire skruene som fester radio i sin chassis i dashbordet. Trekk radioen ut av kabinettet før du kan få tilgang til ledningene på baksiden av radioen. Trykk på låseknappen på radioen ledningsnett, trekk selen fra baksiden av radioen. Trekk antennekabelen fra baksiden av radio med en liten skrubevegelse. Skyv radio og lomme, eventuelt fra Eclipse.

4 Fjern de to skruene som fester hver brakett på radio, med en stjerneskrutrekker. Overfør brakettene til den nye radio, stram skruene med en stjerneskrutrekker.

5 Koble ledningsnettet til kontakten på baksiden av radio - lytt for selen til å klikke på plass. Trykk pluggen på enden av antennekabelen til antenneinngangen på baksiden av radioen.

6 Skyv radioen inn i radioen chassiset i dashbordet, fôr opp kategorien locator på dashbordet med locator hull i midten av hver brakett. Stram de fire radiofesteskruene med en stjerneskrutrekker.

7 Plugg fare bryter ledningsnettet inn i stikkontakten på baksiden av fare bryteren. Linje metallklipsene på toppen av dashbordet bezel opp med sporene i dashbordet. Trykk på toppen av dashbordet panelet mot dashbordet til å engasjere seg klemmene. Stram de to skruene på undersiden av dashbordet rammen med en stjerneskrutrekker.