Hvordan Endre radiator slanger i en Lincoln Town Car

Hvordan Endre radiator slanger i en Lincoln Town Car


Over tid vil radiatorslangene på en Lincoln Town Car råtne, sprekke og deretter mislykkes. Den foreslåtte tidsramme for å endre slangene i en Lincoln er hvert femte år eller før hvis sprekker ved inspeksjon. Skifte slangene kan gjøres i din egen garasje, og det er ikke nødvendig å ta bilen til et verksted. Vanlige automotive verktøy er nødvendig for å fullføre jobben. Hvis du forgo endre slanger og det har vært fem år, risikerer du å få strandet på grunn av et kjølesystem svikt.

Bruksanvisning

Top Hose

1 Fjern radiatorslangen fra radiatoren ved å klemme de to tappene på klemmen sammen med en tang. Klemme tappene sammen frigjør klemmen press på slangen. Med fanene klemt sammen, trekke slangen av radiatoren innløpet.

2 Fjern radiatorslangen fra termostathuset ved å klemme de to tappene på klemmen sammen. Med fanene klemt sammen, trekk radiator slangen av termostathuset.

3 Plasser to bandet klemmer utstyrt med skru cams på toppen radiatorslangen.

4 Slip ene enden av radiator slangen på termostathuset og skyv bandet klemmen på plass. Stram klemmen med en skrutrekker.

5 Slip den andre enden av radiatorslangen på radiatoren innløpsrøret og skyver båndet klemmen på plass. Stram bandet klemmen med en skrutrekker.

Bottom Hose

6 Kjør bil på et sett med front-end ramper for å få bakkeklaring under radiatoren. Sikre kjøretøyet ved å sette i nødbremsen og plassere et hjul chuck bak bakhjulet.

7 Plasser en bøtte under petcock (avløp) av radiatoren. Petcock ligger på bunnen av radiatoren. Åpne petcock ved å vri den mot klokken med en tang. La all radiator væske til å renne ned i bøtta.

8 Fjern radiatorslangen fra radiatoren utløpsrøret ved å klemme tappene på klemmen sammen. Med fanene presset sammen trekke slangen av utløpsrøret. Drenere overflødig væske fra slangen inn i bøtte.

9 Trace radiatorslangen til stedet der den kobles til motorens vannpumpe. Fjern slangen fra vannpumpen ved å klemme tappene sammen på klemmen. Med fanene klemt sammen, trekke slangen av vannpumpen.

10 Plasser to bandet klemmer på bunnen radiatorslangen.

11 Plasser den ene enden av radiatorslangen på vannpumpen og skyv bandet klemmen på plass. Fest klemmen med en skrutrekker.

12 Plasser den andre enden av slangen på radiatoren utløpsrøret og skyver båndet klemmen på plass. Fest klemmen med en skrutrekker.