Hvordan Endre Modulator Valve på en Ford lastebil

Modulatoren ventilen på en Ford lastebil brukes sammen med guvernøren i en overføring til å styre skiftet poeng. Turtallsregulatorens regulerer trykket i ventillegemet av overføringen. Ved et bestemt trykk, slik at kjøretøyet blir akselerert, trykket bygger seg for å overvinne fjærtrykket for å åpne passasjer for å skifte gir. Den sanser vakuum trykk modulator ventil konsekvent å laste på motoren og gjelder mer press til kildene for å tillate høyere skiftet poeng. Når du bytter modulator ventil, er det to punkter å huske.

Bruksanvisning

Hvordan Endre Modulator Valve på en Ford lastebil

1 Hev og støtte foran lastebilen på bukker. Fjern vakuumslangen som går fra inntaksmanifolden til vakuum modulatoren. Vakuumet modulator er på passasjersiden av lastebilen på baksiden av overførings bare fremover av halen aksel dekselet. Trekk slangen av og legg det til side. Når slangen er fjernet, se etter overføring væske i slangen. Rist enden av slangen og se om noen overføring væske kommer ut. Modulatorer er kjent for å bryte sin membranen og tillate overføring fluidet som skal bokstavelig sugd ut av transmisjonen og inn i motoren gjennom slangen.

2 Fjerne bolten fra den lille braketten som holder modulatoren i girkassen. Fjern modulatoren ventilen ved å vri og trekke. Når det kommer ut, sørg for ikke å miste den lille rett betjeningsstang som det kan falle ut.

3 Installer aktiveringsstangen inn i åpningen av den nye modulatoren og skyv det inn i beholderen i transmisjonen til den smetter som indikerer at o-ringen har forseglet. Installer den lille braketten på modulator for å holde den i og sett bolten og stram.

Hint

  • Modulatorer kommer med en farge band som varierer med år av kjøretøyet. Sørg for å få samme farge modulator.Modulators kan kjøpes som er justerbare. Det er en liten skrue i vakuum enden av den modulator som, ved hjelp av en liten skrutrekker kan settes til å operere på forskjellige vakuumnivåer.