Hvordan endre mobiloperatører

Mobiloperatører som Verizon, AT & T, T-Mobile og Sprint tilbyr mobiltelefontjenesten og data planer til abonnenter i USA. Disse bærere er stadig konkurrerer om de samme kundene så, på et tidspunkt, kan man ha en bedre avtale enn en annen. Du kan bytte mobiloperatører når du vil hvis du ikke er under kontrakt. Hvis du er under kontrakt, kan det hende du må bryte avtalen og betale en heftig tidlig oppsigelse avgift.

Bruksanvisning

1 Besøk nettsiden til trådløse operatøren du ønsker å bytte til (se Ressurser). Det er vanligvis en "Shop" delen av nettsiden der du kan se på telefoner og finne den planen som er riktig for deg.

2 Sett opp en konto med din nye leverandør og sørg for å velge "nummerportabilitet" alternativet. Dette vil tillate deg å holde ditt gamle telefonnummer. Du vil sannsynligvis nødt til å bekrefte antall bryter med din nåværende leverandør.

3 Din konto hos din nåværende leverandør. Dette vil trolig skje når du bekrefter antall bryteren til den nye leverandøren. Hvis du er fortsatt under kontrakt med din gamle leverandør, vil du bli tvunget til å betale en tidlig avslutning avgift og gjenværende saldo på kontoen din.

4 Forbered deg på noen "stille tid". En rekke bryteren tar et par timer, og det kan være en gang i mellom når telefonen ringer ikke.