Hvordan endre ledeskiven på en 2002 Ford Focus

Kabelføringstrinsen på 2002 Ford Focus bidrar til å holde beltet rutes riktig på trinsene. Det er en glatt overflate trinse, noe som betyr at toppen av belteturer over trinsen, snarere enn den rillede side. Hvis kabelføringstrinsen lagrene, som er vedlagt i et lukket system, slites ut, må tomgangs byttes ut, som kabelføringstrinsen er ikke brukbar. Lagrene kan bli mye støy eller kabelføringstrinsen kunne ha motstand når den snur.

Bruksanvisning

1 Parker bilen og slå av den motor. Åpne og sikre panseret. Sjekk for belteføring diagrammet klistremerke på fan liksvøpet eller undersiden av panseret. Hvis det mangler klistremerke, tegne en skisse av belteføring slik at du kan riktig rute beltet.

2 Skyv passende hylse på bolten i midten av strammeren skivene. Smekk skrallen på plass. Skyve sperrehåndtaket, flytting av strammeren bort fra båndet for å løsne spenning på skivene. Løft beltet av trinser. Tillat trinsen til forsiktig tilbake til sin normale stilling. Det er fjærbelastet - ikke la det snap, eller du kan skade strammeren.

3 Fjern bolten fra midten av kabelføringstrinsen, trekk deretter skivene av blokken. Skyv bolten gjennom sentrum av den nye skivene, så bolt det opp til blokken. Stram bolten fast.

4 Før remmen rundt trinsene, og starter med veivakselen skivene, og slutter med strammer skivene. Hold spenningen på beltet med den ene hånden mens med den andre, plasserer skralle og socket på strammer skivene bolt. Skyv strammer mot motoren og skyv beltet på strammeren. La strammer til å flytte tilbake på plass uten at det smekk. Sjekk beltet for å sikre at den sitter ordentlig på alle trinser.