Hvordan endre informasjon på en brukt iPod

Kjøpe en brukt iPod kan du spare en god sum penger. Men ikke hver person som selger en brukt iPod vil fjerne data fra enheten før den er solgt. Selv om dette kan være noe upraktisk, er det et problem som er lett utbedret. Programmet iTunes lar deg fjerne alle sanger og informasjon fra en brukt iPod. Når du gjør dette, vil du være i stand til å endre informasjonen på den brukte iPod.

Bruksanvisning

1 Start med å åpne iTunes.

2 Plugg brukt iPod til datamaskinen. Navnet på iPod vil da dukke opp på venstre side av iTunes-programmet under "Enheter" overskriften.

3 Klikk på navnet på iPod. Deretter klikker du på "Settings" -fanen ligger på toppen av programmet.

4 Klikk på "Restore". En bekreftelsesboks vil vises. Klikk på "Restore" i denne boksen. Dette vil fjerne all informasjon funnet på brukt iPod. Når den er ferdig, bør ordet "IPOD" vises under "Enheter" overskriften. Hvis den ikke gjør det, nær iTunes og deretter starte programmet på nytt.

5 Klikk på "IPOD" alternativet. Når du gjør det, vil du være i stand til å endre navnet på den brukte iPod i midten av iTunes-programmet. Du kan deretter legge til sanger eller videoer som finnes på iPod.