Hvordan Endre GPS-kart

Hvordan Endre GPS-kart


Global Positioning System (GPS) enheter blir mer vanlig og rimelig for daglige brukere, noe som gir den geografiske veiledning på veien, i ørkenen, og selv på vann. Du kan ha en håndholdt GPS-enhet, en Vehicular modell eller GPS-navigasjonsprogramvare på mobiltelefonen. Uansett hva du bruker, fungerer GPS-teknologi ved å laste ned up-to-date kart på enheten med jevne mellomrom for å sikre geografisk nøyaktighet. Likevel kan det hende du finner en feil på en av dine egne kart, som for eksempel en feil gatenavn eller en unøyaktig trafikkretningen. Hvordan du endrer et kart, avhenger av hvilken type GPS-enhet du bruker.

Bruksanvisning

1 Oppdatere kartene på GPS-enheten ved å følge produsentens instruksjoner. På de fleste enheter, må du laste dem ned fra en datamaskin. Dette vil sikre at du har alle de up-to-date tilgjengelige data på kartene dine.

2 Send geografiske kartfeil til produsenten hvis kartene dine er up-to-date. Ulike enheter vil ha varierende metoder for å gjøre dette. Du må kanskje sende inn et elektronisk skjema, og produsenten vil bekrefte feilen og fikse det på sin neste kartoppdatering. Hvis du har en TomTom, så kan du bruke Mapshare-funksjonen for å rette feilen på stedet på kartet. Deretter, når du kobler enheten til datamaskinen, kan du laste opp feilen og TomTom vil bekrefte det og rette det for andre TomTom-brukere.

3 Rediger dine personlige ruter, "severdigheter" eller "veipunkter," avhengig av merke du bruker. Disse funksjonene hjelper deg med å personlig kartene dine slik at du kan ta den raskeste veien og finne dine favorittsteder.

4 Sjekk med produsenten for andre kart modifikasjon alternativer som for eksempel språk, måleenheter og grafikk endringer. Du kan være i stand til å endre noen av disse funksjonene enkelt fra startskjermen, eller du kan trenge litt ekstra kundestøtte.

Hint

  • Ikke forsøk å modifisere maps ved hacking. Dette er ulovlig, og det mest unøyaktige modifikasjonsmetode.