Hvordan endre frontlys på en 2005 Nissan Maxima

Hvordan endre frontlys på en 2005 Nissan Maxima


2005 Nissan Maxima frontlys system har to alternativer, en 9012 halogen pære eller en Xenon pære kun tilgjengelig via Nissan. Xenon eller High Intensity Discharge frontlys er lysere enn halogenpære, men må endres av en tjeneste tech på Nissan. Halogen systemet var mer vanlig i Maxima og 9012-pærer er tilgjengelig til enhver auto deler butikken, slik at bilen eieren å endre pærer selv. Hvis du er usikker på hvilken type frontlys er i din Maxima, sjekk med en Nissan serviceavdeling, kan de hjelpe deg med å identifisere dem.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Maxima og finne den store plastdekselet på baksiden av frontlys forsamlingen. Det er en enkelt ledning kjører til det og det er den største av stikkontakter og caps på frontlys forsamlingen.

2 Roter frontlys pære lokket mot urviseren og ta den ut av huset. Legg den til side og koble den elektriske kontakten fra baksiden av pæren ved å trekke den rett av pære. Lås opp fjærklemmen som beholder pære i huset og svinge den ut av veien.

3 Fjern pæren fra frontlys forsamlingen og kast den. Installer en ny 9012 pære inn i huset, være forsiktig med å berøre glasset på ny pære når du installerer det. Fett fra hendene vil føre til at halogenpære til å overopphetes og mislykkes.

4 Sving låsefjærklemmen over pæren og hekt den under fangsten på frontlys forsamlingen. Installer ledningsnettet kontakten på baksiden av pære og installere plast frontlys pære cap på baksiden av frontlys forsamlingen. Vri lokket med klokken til det er stramt.

5 Slå frontlys bryteren på og kontrollere at pæren fungerer. Bla gjennom de høye og lave stråle posisjoner, sjekke dem begge deretter slår av lysene.

Hint

  • Mens du kan endre en enkelt frontlys pære på Maxima, anbefales det at du endrer lyspærer i par for best ytelse.