Hvordan endre front Disc Pads på en 2001 Ford Expedition

2001 Ford Expedition kom utstyrt med en fire-hjuls-disc bremsesystem og fire hjul ABS. Inspeksjon den generelle tilstanden til bremsesystemet regelmessig vil tillate deg å identifisere slitte bremsesystemkomponenter før de blir en sikkerhets spørsmål. Skifte skivebremseklossene selv, når de blir slitt, er en god måte å holde bilen reparasjonskostnadene nede og samtidig opprettholde sikkerheten til ekspedisjonen. Denne reparasjonen kan gjennomføres i omtrent en time med grunnleggende håndverktøy.

Bruksanvisning

1 Sett på parkeringsbremsen. Plasser bremseklosser bak bakhjulene. Løsne lug nuts på forhjulene litt hjelp av lug skiftenøkkel. Hev og støtte forhjulene ved hjelp av gulvet jack og jack stands. Fjern forhjulene.

2 Plasser et avløp fat under brems forsamlingen. Rengjør bremsene foran, med bremsedeler renere, for å fjerne akkumulert bremsestøv. Unngå å puste inn støv fra bremsesystemet og damp fra de delene renere.

3 Fjern de to 13 mm caliper-festeboltene som fester caliper til caliper braketten på bremsesystemet i ekspedisjonen. Løft caliper utenfor Bremsecalipperholder og bremseklosser.

4 Påfør et tynt lag med anti-tyster sammensatte til baksiden av bremseklossene. La sammensatte tørke mens du forbereder caliper brakett for installasjon.

5 Skyv pads, en om gangen, ut av caliper braketten. Påfør en skvett av silisium brems fett på kontaktpunktene på anti-rangle klipp knyttet til caliper braketten. Skyv de nye putene på plass på caliper braketten.

6 Åpne lufteskrue på toppen av bøylen. Slip en gammel bremsekloss på de caliper stemplene og bruke C-klemmer å skyve caliper stemplene i bøylen huset. Bruk en C-klemme over hvert stempel, to klemmer totalt, for å skyve stemplene jevnt i bøylen. Lukk lufteskrue mens C-klemmer holde press på stemplene. Fjern C-klemmer og rengjør caliper med bremsedeler renere å fjerne bremsevæske som har sølt ut.

7 Slip bøylen over bremseklossene på bøylen braketten. Bolt bøylen til braketten. Monter hjulet og senk Expedition til bakken. Pump bremsepedalen flere ganger for å utvide bøylen før du kjører SUV.