Hvordan Endre felger på en Harley-Davidson motorsykkel

Med alle typer Harley Davidson motorsykler der ute, det er forskjellige størrelser dekk for dem og ulike måter å arbeide med sykkel felger. Dersom felger er tre tommer på forsiden og fire tommers på baksiden, kan perler bli brutt med muskelkraft. Større felger med bredere dekk trenger en hydraulisk dekk knusemaskinen. Disse trinnene vil hjelpe deg å endre felger på en Harley.

Bruksanvisning

1 Bruk et gulv jack å løfte Harley Davidson motorsykkel opp fra gulvet, eller plassere motorsykkelen på en motorsykkel stand. Fjern felg og dekk.

2 Deflatere dekket ved å trykke på ventilen. Bruke en ventil for å fjerne ventilkjernen.

3 Plasser dekk på papp for å holde felgen fra å bli skadet. Bruk hælen på en sko i nærheten av felgen og trykk ned for å tvinge dekket til felgen brønnen. Snu dekket over og gjenta.

4 Trykk inn på begge sider av dekket sammen, og skyv en dekkspak mellom dekket og felgen. Hold den første spaken ned med kneet, plassere en annen spak 3 til 4 inches fra den første spaken. Ta av første spaken, og skyv den andre spaken rundt dekket inntil det kommer av felgen.

5 Sette smøremiddel rundt begge sider av den nye dekk for å hjelpe den passer på ny felgen. Sette felgen ved bunnen av det nye dekket. Hold felgen med foten, slide, trekke og dytte den ene siden av dekket på felgen.

6 Trekk leppe på dekket over kanten, alternerende fra venstre til høyre, slik at den siste delen av den leppe som går over er ved ventilen. Skyv ventilen tilbake inn i felgen for å hindre den fra å bli fanget.

7 Fyll dekket inntil sideveggene sete på felgen. Bruk ventilen nøkkel for å sette ventilkjernen tilbake i ventilspindelen. Balansere dekkene før du setter den tilbake på motorsykkelen.

Hint

  • Hvis det ikke er en jack stå, kaste en kjetting rundt et tre lem, koble den til bagasjehylle av Harley Davidson motorsykkel, og bruker en kjettingtalje å løfte motorsykkel opp fra bakken for å ta dekket av baksiden.
  • Spray vann rundt kanten av dekket for å gjøre det lettere å bryte ned.
  • Hvis det ikke er noen dekk spaker, plasserer en støtfanger jack under dekk, mellom felg og dekk, deretter heve jack å bryte dekket løs.
  • Dersom din sykkel har små dekk, det sannsynligvis bruke rør. Store dekk ikke trenger rør.