Hvordan endre fargen på Track Ball

Styrekulen er en av de viktigste brikkene til din Blackberry. I tillegg til å være i stand til å bruke styrekulen for å bla til ulike elementer på din Blackberry skjermen, kan du også bruke styrekulen til å klikke på disse elementene. På mange måter er styrekulen ligner på en musematte for bærbare. Du kan endre fargen på styrekulen hvis du eier en Blackberry Pearl 8100. Andre Blackberry-modeller har ikke styrekuler som endrer farger.

Bruksanvisning

1 Besøk ColorPearl nettsted (se Ressurser) og klikk "Last ned" for å laste ned programvaren som vil endre styrekulen farge.

2 Velg å lagre zip-filen som vises til et sted hvor du enkelt kan finne den, for eksempel skrivebordet eller "Downloads" -mappen.

3 Dobbeltklikk på zip-mappen og klikk "Install" ikonet i mappen for å installere programmet.

4 Koble Blackberry til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen som fulgte med telefonen.

5 Dobbeltklikk på "Blackberry Desktop Manager" ikonet. Dette ikonet ligger på skrivebordet eller i "Alle programmer" -mappen.

6 Dobbeltklikk på "Application Loader" -knappen i programmet. Klikk "Next".

7 Klikk på boksen ved siden av "Color Pearl" i listen som vises når du klikker "Application Loader." Klikk på "OK".

8 Vent til statuslinjen for å vise installasjonen er fullført.

9 Klikk på "Color Pearl" -ikonet. Instruksjoner vises på skjermen for å henvise deg i å endre styrekulen farge. Følg instruksjonene. Prosessen du følger kan være noe forskjellig basert på den fargen du velger.

10 Ta din Blackberry fra USB-ledningen når prosessen er fullført.