Hvordan endre fargen på Rubber

Hvordan endre fargen på Rubber


Gummi er en populær dekker og beskytter for mange elementer, inkludert biler og standard husholdningsapparater. Det er smidig, bøyelig og sterk, noe som gjør den unik blant polymerer og belegg. På grunn av dens kjemiske makeup, trenger standard latex og oljebasert maling ikke fester å dekke gummi godt. Spesielle rengjøringsmidler og maling brukes til å endre fargen på gummi. Det ferdige produktet skal se ut som gummi naturlige farge.

Bruksanvisning

1 Fjern alle gummi fra objektet det er på før du begynner maleprosessen. Tape avissider til et bord for en arbeidsplass som er ren, og vil ikke bli berørt av maling. Plasser gummi brikkene på bordet.

2 Rengjør alle gummi stykker med såpe og vann. La dem tørke godt. Rengjør gummi stykker med en avfettingsmiddel for å fjerne alle spor av olje og fett fra gummien. La gummi tørke grundig.

3 Maling på overflaten av gummistykkene med et grunningsbelegg laget spesielt for vinylprodukter. Primeren hjelper malingen holder seg til gummioverflaten. Hvis malingen og gummi har farger som skiller seg dramatisk, demper primer gummi opprinnelige farge for å redusere strøk med maling nødvendig. La gummi til grundig tørr.

4 Maling gummi stykker med en vinyl fargestoff eller maling. Dette er vanligvis i sprøyte kan danne og er brakt til å feste til gjenstander som vinyl og gummi. Spray bitene jevnt og la dem tørke. Det kan ta flere strøk med maling for å nå farge og tykkelse du ønsker. Vinyl fargestoff også er laget for å være fleksible dersom gummistykkene flytte eller bøye. La malingen tørke godt før du legger et annet strøk.