Hvordan endre fargen på en Smart CarSmart-bilene er to-seters, kompakte biler som oppsto i Tyskland som en avdeling av Mercedes-Benz. De kan nå bli funnet i USA og land i hele Europa og Asia. Hvis du er en smart bil og ønsker å endre fargen på bilen din, tilbyr selskapet et tilnærmet ubegrenset antall alternativer. Dette er mulig fordi kroppen paneler på bilen kan enkelt fjernes. For å endre fargen på din Smart Car, må du følge en kort serie av trinn.

Bruksanvisning

1 Før du starter prosessen med å endre fargen på bilen din, må du bestemme om du har råd til det eller ikke. Selv Smart Car gjør sitt beste for å imøtekomme kundene, kommer tjenesten til en pris. Tilpassede nyanser og wraps starter på $ 1350 og gå opp til $ 1950 som i 2010. Opprinnelige design kan kjøre over $ 2000.

2 Sjekk på Smart Car hjemmeside og se om du finner den blant sine forhåndsvalgte farger. De tilbyr nesten 100 forskjellige farger som oransje, skoggrønn, himmelen blå og rosa. De tilbyr også wraps som har design som pledd, houndstooth og fargede diamanter. For en virkelig tilpasset utseende, finn en prøve av farge eller mønster som du ønsker. Selskapet vil prøve å matche det så godt som mulig.

3 Kontakt en forhandler. Det er best å gå inn forhandleren der du kjøpte bilen, siden de vil ha informasjon om filen. Imidlertid kan enhver Smart bilforretning hjelpe deg. Bestill bilen paneler i ønsket farge eller design. Hvis du har valgt noe originalt, må du kanskje gå frem og tilbake med produsenten for å se om de kan matche det. Når panelene er klar, ta med bilen til forhandleren slik at de kan bytte panelene ut.