Hvordan Endre Fan Blower Motor i en 1995 Chevy Tahoe

Viften blåser motoren på en 1995 Chevrolet Tahoe presser luften ut fra varmeapparatet boksen og klimaanlegg kondensator og blåser den ut gjennom ventilene i dashbordet. Hvis viftemotoren svikter, så Tahoe vil ikke ha noen fungerende varme eller air condition. Hvis dette skjer med din Tahoe, krever løsningen å ta ut den gamle viftemotoren og erstatte den med en ny enhet. Dette bør ta under en time å gjøre.

Bruksanvisning

1 Åpne opp døren på passasjersiden og se under dashbordet. Finn viftemotorhuset, som er en rund boliger ligger på baksiden av den svarte plastpanelet under dashbordet.

2 Koble ledningsnettet til viftemotoren ved hjelp av hendene. Unbolt skjoldet rundt viftemotoren ved hjelp av en fastnøkkel, trekk deretter skjold ut av motoren. Unbolt viften fra viftemotoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.

3 Unbolt viftemotoren fra huset ved hjelp av en fastnøkkel, trekk deretter blåser motor ut fra huset. Kast den gamle motoren. Installer en ny motor inn i huset med en fastnøkkel.

4 Monter viften på erstatning viftemotor med 3/8-inch skralle og socket. Sett på skjold med en fastnøkkel, og deretter koble ledningene til selen med hendene.