Hvordan endre et dekk på en 2001 Chevy Truck

Endre et dekk på en 2001 Chevy lastebil kan være nødvendig hvis dekket blir flatt under en tur. Bytte dekk til disse truckene er ikke vanskelig, forutsatt at riktig verktøy er for hånden, slik som bilen jack og slepe-mutter skiftenøkkel. Dekket kan endres i ca 20 minutter og reisen kan fortsette videre. Den flate dekk bør repareres på en auto-service shop.

Bruksanvisning

1 Fjern frisk dekket fra Chevy lastebil, som er plassert under lastebilens lasteplanet ved hjelp av fastnøkkel følger med. Les bilens brukerhåndbok for spesifikke dele oppholdssted.

2 Plasser tappen-mutter skiftenøkkel på hver av de fem slepe nøtter som holder hjulet med flatt dekk på plass. Påfør en mot klokken nedadgående press for å løsne hver mutter. Ikke fjern lug nuts helt. Du ønsker å løsne slepe nøtter før du jekker opp lastebilen opp for å hindre hjulet fra spinning.

3 Plasser jekken under Chevy chassis nærmest flatt dekk. Jekken skal plasseres på et plant underlag slik at den ikke glir ut. Jack the Chevy opp slik at det er om lag seks inches av bakken.

4 Skru til mutrene av for hånd og legg dem til side for senere bruk. Fjern flatt dekk fra akselen. Rull flatt dekk til baksiden av lastebilen.

5 Plasser det nye dekket på akselen. Skru til mutrene i hånd slik at hjulet ikke faller av mens lastebilen blir jekket ned.

6 Jack lastebilen ned. Stram hver lug mutteren med slepe-mutter skiftenøkkel. Sett flatt dekk og verktøy i bilen.

Hint

  • Slå på varselblinklysene for å advare andre bilister at lastebilen er deaktivert.
  • Kjør aldri på et flatt dekk fordi det vil bøye eller knekke felgen.
  • Aldri jekke lastebilen opp på ujevnt eller mykt underlag.