Hvordan endre et dekk for en Toyota Sequoia

Hvordan endre et dekk for en Toyota Sequoia


Endring av dekk på Toyota Sequoia er en enkel oppgave når det gjøres riktig. Før du treffer veien, sørg for at dekkene endrer settet er komplett og i god stand. Ikke å ha verktøy for å skifte dekk gjør det umulig å fullføre oppgaven. Din kit bør inneholde en jack stativ og en jack skiftenøkkel som dobler som en lug mutter skiftenøkkel. Disse to elementene er en viktig del for å endre en Toyota Sequoia dekk. Dessuten må du ha en vanlig eller full størrelse reservehjul som ikke er skadet på noen måte. I Sequoia reservehjul og jekk kit er plassert under bagasjerommet panel.

Bruksanvisning

1 Fjern reservedekket og dekk skiftende kit fra undersiden av stammen panelet på Sequoia.

2 Løsne lug nuts på dekkene ved å feste din lug mutter skiftenøkkel til hver lug mutter og vri den mot klokken. Disse nøtter er strammet til et ekstremt nivå for å holde dekket fra å falle av. Betydelig styrke vil være nødvendig for å løsne hver lug mutter.

3 Sett inn jack stå i delegert sted under bilen. Det er et bestemt sted for å plassere kontakten foran eller bak hvert dekk. Med back dekk, er dette sted foran ryggen aksel. For forhjulene, er dette stedet plassert bak forakselen. Ikke jekke opp Sequoia i noe annet enn det stedet spot.

4 Hev jack stå ved å feste hekta slutten av lug mutter skiftenøkkel til draget ring på jack og vri slepe mutter skiftenøkkel med urviseren. Med hver omdreining av skiftenøkkel, vil kontakten bli hevet.

5 Fjerne lug nuts helt når bilen er seks inches av bakken.

6 Plasser reservehjul på akselen når den andre dekk har blitt fjernet.

7 Påfør og stramme mutrene på reservedekket. Mens bilen er fortsatt jekket, vil du ikke være i stand til å få dreiemoment til å trekke til mutrene til et trygt nivå.

8 Senk bilen ved å slå jack mot klokka på den måten som beskrevet i trinn fire.

9 Fjern jack og stramme mutrene til en trygg kjørenivå.

10 Plasser dekk under bagasjerommet panel med dekk skiftende kit.

Hint

  • Tire hjul kan være dyrt, så sørg for å holde på dekket du nettopp har skiftet av bilen.
  • Ikke prøv å flytte kontakten mens bilen er av bakken.