Hvordan Endre Engine Bearings

Hovedlagre støtter spinner veivaksler i forbrenningsmotorer, slik som i de fleste bensin- og dieseldrevne biler. Disse lagrene er hylse typen oljelagre som er omfattet av to stål halve skall. Lagrene har et lag av høypolert metall, kalt en "Babbitt". Den Babbitt holder oljefilmen fra å bevege seg, for å redusere slitasje. Bytte av hovedmotoren lagrene krever motor fjerning. Kunnskap om bilmotorer vil være nyttig i denne prosessen.

Bruksanvisning

Preparat

1 Tapp motoren væsker og koble fra batteri, elektriske tilkoblinger, kontroller og slanger. Ta ut girkasse eller slippe stasjonen toget ut av bunnen av en front-stasjonen kjøretøy.

2 Ta ut motoren fra en bak-stasjonen kjøretøy. For front-stasjonen kjøretøy, fjerne motoren fra drivverk vugge.

3 Sett motoren i en motor stativ eller på et solid underlag. Fjern det timing deksel, belte eller kjede, og vannpumpen.

4 Vend motorsiden ned slik at du kan fjerne bunnpannen eller veivhuset. Ta ut oljepumpe og olje pickup.

5 Ta et bilde av den kobler stang peiling caps å referere til dem senere for re-installasjon og deretter fjerne dem. Ta et bilde av de viktigste bærende caps samt før du fjerner dem.

Bytte Lager

6 Trekk veivakselen bort fra motorblokken. Ta ut eventuelle bærende skjell fra de viktigste bærende caps og tidsskrifter i blokken. Undersøk veivakselen og merk eventuelle feil på tidsskrifter.

7 Ta i veivakselen for istandsetting til en maskin butikk, noe som bør gjøres hvis motoren lagrene må byttes. Rengjør alle bolter og gjenger og strøk dem med montering glidemiddel.

8 Tørk og rengjør alle lagerflatene. Sett på nye lager skjell eller caps; sidespor på de bærende caps bør passe inn i fordypningene på motoren. Legg et lag med motorolje på hver journal.

9 Skyv veivaksel inn i blokken samtidig som at de kobler stang bolter ikke klø tidsskrifter. Skyv hver hovedlokket og veivstangen hetten tilbake på plass. Trekk alle lagerhusbolter til deres spesifikasjoner, ifølge en verkstedhåndbok spesifikk for din bil.

10 Rens ut den gamle pakninger og motorblokk med en boks med komprimert luft.

Hint

  • Legg til ny motorolje til filteret for å øke oljetrykksetting ved oppstart.
  • Kontroller at oljetrykket er etablert når du starter bilen første gang etter installering av nye kurs eller alvorlig skade kan oppstå.