Hvordan endre en Tie Rod på en 1998 Chevy C1500

Tie rod på en 1998 Chevrolet C1500 er sammenhengen mellom styrehydraulikk og styring knoke, og er en justerbar ende som styrer mengden av tå at forhjulene har. Tå på forhjulene er viktig, fordi hvis det er gjort feil, vil dekkene slites dårlig, og C1500 kan bli vanskelig å kontrollere. For å løse problemet, må tie rod slutten for å bli erstattet med en ny.

Bruksanvisning

1 Parkere lastebil på et jevnt underlag. Løft fronten av lastebilen ved hjelp av jack og sette bukker under rammen, senk jack, slik at vekten av C1500 er på stands. Ta av forhjulene med dekk jern.

2 Fjern splinten fra kuleleddet koble tie rod slutten til styringsgruppen knoke med splinten avtrekker. Mål avstanden fra enden av justerings hylsen på tie rod slutten til sentrum av kuleleddet ved hjelp av målebånd og merke på avstand. Marker forbindelsen mellom justering av ermet og trekkstang med maling markør.

3 Unbolt tie rod slutten fra styringsgruppen knoke med skralle. Løsne justerings hylsen på tie rod slutten med skralle. Fjern tie rod slutten fra styringsgruppen knoke hjelp av hammer, skru deretter tie rod slutten fra justering av ermet ved hjelp av en fastnøkkel.

4 Installer en ny trekkstang enden inn justeringshylse. Tråd det i langt nok til at målingen fra Trinn 2 kamper, og sammenligne med merket på den opprinnelige trekkstang slutten hvis nødvendig. Stram justeringshylse med skralle.

5 Sett trekkstang enden inn i styringsgruppen knoke og installere mutteren på kuleleddet med skralle. Installer en ny låsepinnen inn i kuleleddet. Installer forhjulene og senk lastebilen ut av bukker hjelp av jack.

Hint

  • Selv om dette vil få forhjulet justering så nær originale specs som mulig, hvis du hadde en tie rod slutten problem tidligere, kan det være en god idé å få lastebil profesjonelt justert.