Hvordan endre en luftfilter i en 2002 Nissan Sentra

Endre luftfilter i 2002 Nissan Sentra minst en gang i året eller hver 15000 miles. Filteret hindrer smuss og støv fra å komme inn i luftinntaket; dette holder luften som kommer inn i motoren ren. Det er også referert til som en "renere luft." 2002 Nissan Sentra var tilgjengelig med en av to motorer: den 1.8L fire-sylinder eller 2.5L fire-sylinder. Imidlertid er luftfilteret som er plassert på samme sted på hver motor. Ta kontakt med representant på auto deler butikken (eller forhandleren) for å sikre at du kjøper riktig filter for din Sentra modell.

Bruksanvisning

1 Slå sentra av og finn luftfilterkammeret. Denne er plassert på førersiden av motorrommet. Det er halvveis mellom bilens batteri og frontruten. Det er en stor svart boks med klemmer på kantene.

2 Skyv de fire klemmer utover. Dette frigjør luftfilterkammeret lokket. Løft lokket opp og fjern det gamle luftfilteret.

3 Fukt en liten fille eller et håndkle og tørk innsiden av kammeret hvis det vises veldig støvete. Sett det nye luftfilteret inne i kammeret. Sikre at kanten rundt kanten av filteret hviler på "leppe" som omgir filterkammeret. Det skal sitte tett.

4 Sett på lokket kammeret. Presse de fire klemmer innover for å feste lokket.