Hvordan endre en KIA Sportage Fuel Pump

Hvordan endre en KIA Sportage Fuel Pump


Kia ga den populære Sportage SUV en relativt enkel drivstoffpumpe design. Drivstoffpumpen er lett tilgjengelig på grunn av et tilgangsdeksel i bagasjerommet. Mange andre kjøretøyer må løftes og støttes for å få tilgang til drivstoffpumpen. Drivstoffpumpen er plassert på samme sted i alle år modeller av Sportage, herunder redesignet modell.

Bruksanvisning

1 Avlaste trykket i drivstoffslanger før du begynner. Ta av bensinlokket og bensinpumpen stafett (merket) fra motoren sikringsboksen.

2 Start motoren og la den gå til den slår seg av. Dette vil avlaste det meste av trykket og drivstoff fra drivstoffslanger. Koble den negative batterikabelen etter lindrende drivstoffsystemet.

3 Åpne bakluke og brett baksetene ned. Fjern last rutefly og teppe matte fra bagasjerommet for å gjøre tanken tilgangspanelet synlig.

4 Fjern skruene rundt dekselet drivstofftanken og flip dekselet åpent. Koble de elektriske tilkoblinger fra bensinpumpen. Koble drivstoff inn og ut linjer fra pumpen ved å fjerne slangeklemmer. Hvis linjene ikke er merket, merk dem å huske hvilken som er inn og ut.

5 Fjern skruene eller boltene monteringsbensinpumpen forsamlingen. Eldre modeller har åtte skruene. Nyere modeller har bolter som krever en pipenøkkel til å fjerne. Pakk bensinpumpen forsamlingen med en fille eller et håndkle for å minimere søl, og deretter vri og fjerne.

6 Installer den nye drivstoffpumpe og montere den med skruer eller bolter. Koble drivstoffslangene og de elektriske koblingene. Sett på drivstofftanken dekselet og erstatte teppet. Koble den negative batterikabelen.

Hint

  • Dekk til drivstofftanken tilgang hvis du må forlate den uten tilsyn, eller hvis du ikke vil bli umiddelbart installere den nye pumpen.