Hvordan endre en KIA Sportage Brake Light Bulb

Sannsynligvis en av de mest oversette lyspærer i alle kjøretøy er bremselysene. Blinklys kan blinke raskt når du setter bilen retningsbryteren, som forteller deg at en pære er ute i foran eller bak, men de fleste biler har ingen varselsignaler når en brems lys brenner ut. Du kan ikke tråkke på bremsepedalen og se om bremselysene fungerer på samme tid. Noen vil varsle deg før eller senere, forhåpentligvis før en politimann trekker deg over og siterer deg. Skifte bremse lyspære i en Kia Sportage er relativt enkelt, og du kan spare penger på arbeidskostnader på bensinstasjoner.

Bruksanvisning

1 Plasser en assistent i Kia Sportage og har ham kjøre gjennom alle lysene mens i den.

2 Åpne det bakre gate døren.

3 Bruke bremselys forsamlingen som en guide, se på metallskinne av døren på siden. Du vil se to sittende skruer. Fjern dem ved hjelp av Phillips skrutrekker.

4 Stå på utsiden av bremselys montering og trekk den ut forsiktig, men bestemt. Objektivet er ikke utgitt av de to skruene, men fortsatt festet med en kulefestet på innsiden støping.

5 Snu bremselys kontakten på baksiden av linseenheten til venstre for å løsne. Pakk ut kontakten og ta ut lyspæren ved også å vri en halv omdreining mot venstre mens du dytter inn litt på den.

6 Sett inn ny pære, kronglete en halv omdreining til høyre og samtidig skyve den litt innover.

7 Ha assistent skritt på bremsene igjen for å teste pære.

8 Stikk-kontakten tilbake inn i linseenheten og vri en halv omdreining mot høyre.

9 Linje opp ballen socket og smekk enheten på plass.

10 Sett skruene og lukk døren.