Hvordan endre en iPod Nano andre generasjon Battery

Endre en iPod-batteriet er i motsetning byttet batterier i en lommelykt eller andre digitale musikkspillere. I stedet for å kjøpe batterier på ditt lokale apotek, må du arbeide direkte med Apple om å fullføre forespørselen. Mens batteriene ikke er billig, kan du være kvalifisert for en gratis erstatning hvis din iPod fremdeles dekkes den opprinnelige garantien. Alle iPod-modeller er kvalifisert for denne tjenesten.

Bruksanvisning

Hvordan endre en iPod Nano Batteri

1 Bekreft batteriet er dødt og kan ikke lades. Plugg inn iPod natten. Hvis iPod ikke spiller neste morgen, er batteriet ikke lenger levedyktig. Se produsentens garanti. Den typiske garanti varer tolv måneder, der tids reparasjoner er gratis på Apple-forhandlere.

2 Ta kontakt med batteribytte til Apples nettsted (se Ressurser) og legg iPod serienummer. Avhengig av modell, bør det være mellom 10 og 15 tall eller bokstaver lange. Klikk på "Online Service Assistant" i det tredje trinnet. Skriv inn serienummeret til iPod nano og landet der du bor. Klikk på "fortsett".

3 Klikk fortsette igjen, bekrefter anerkjennelse av et gebyr-basert tjeneste. Klikk "Online Service Request", og erkjenner Apples Vilkår for avtalen. Klikk fortsette på feilsøking side. Under "Beskriv problemet," klikk "Out-of-garanti iPod Battery." Klikk på beskrivelsen som passer best batteriets problem. Klikk "Fortsett".

4 Beskriv trinnene du har gjort for å løse problemet på egen hånd. Identifisere om operativsystemet er en Mac eller en PC. Klikk "Fortsett". Bekreft ditt produkt er faktisk ikke dekkes av garantien ved å klikke på "Fortsett". Bekreft at både data og tilbehør sendes med produktet vil gå tapt, og ikke kom tilbake, henholdsvis ved å klikke på de to boksene og klikke på "Fortsett". Fyll fakturering og shipping info og klikk "Fortsett".

5 Skriv inn kredittkortinformasjon. Vent til batteriet å ankomme. Du har muligheten til å levere batteriet til ditt hjem eller din lokale Apple-forhandler. Ta ut batteriet og enheten til Genius bar på en Apple-forhandler for installasjon. Kontroller at enheten fungerer som den skal og holder en ladning før du forlater Apple forhandler.

Hint

  • Dobbeltsjekk all informasjon inn på nettstedet.
  • Vær forsiktig når du taster inn kredittkortinformasjon alltid - Apple gir et sikkert område, men hvis du skriver inn info på et offentlig sted, må du være forsiktig.